VIP magazin
Alo!
VIP magazin

Alo!

VIP magazin, Foto: Alo!

Stara narodna izreka „Kad se opanak popapuči“ mogla bi da se upotrebi u slučaju Kristine Kije Kockar, koja je nakon pobede u prvoj sezoni „Zadruge“ i nagrade od 50.000 evra, uz koju je sebe stambeno obezbedila, zaboravila ko je bila pre i oštro se sukobila sa vlasnikom televizije "Pink" kojoj duguje popularnost… u novom VIP magazinu otkrivamo sve detalje sastanka Kije Kockar i Željka Mitrovića.

Mama Mine Vrbaški, Ivana, u vezi je sa Karađorđem, ocem Aleksandre Subotić, a njih dvoje su za VIP magazin otkrili svoje planove.

Osim toga, ne propustite ni emotivni intervju sa Andreanom Čekić, u kom otvoreno govori o ljubomori koja je pristuna na estradi, ali i kumu Darku Laziću.

Andreana Čekić i Darko Lazić

E-Stock/Ivan Dobričić

Andreana Čekić i Darko Lazić, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

U rubrici "Prorok", poznati astrolog Dušan Veličković otkriva tajni plan Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste uz pomoć kog će uspeti da unovče razvod. 

Pevačica Ana Bekuta odgovorila je na sva tabu pitanja, a samo u VIP magazinu pogledajte i kako je bilo na spektakularnom nastupu Katarine Grujić.

Šta su zvezde radile protekle nedelje, daleko od očiju javnosti, pogledajte u našoj rubrici "Paparaco", a otkrijte i koja poznata ličnost nije uspela da zadovolji kriterijume naših modnih stručnjaka.

Besplatni primerak najnovijeg broja VIP magazina, u buduće možete naći na svim kioscima svakog ponedeljka širom Srbije uz dnevni list "Alo!".

Komentari (1)

Jasna788df

28.10.2018 21:23

A za koliko je ubacio u Zvezdice ?