Viki Miljković
Screenshot Youtube
Viki Miljković

Screenshot Youtube

Viki Miljković , Foto: Screenshot Youtube

Pevačica Viki Miljković je dugo u harmoničnom braku sa kompozitorom Draganom Taškovićem Tašketom, a sa njim ima sina Andreja.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Pevačica je objasnila zahvaljujući čemu njih dvoje imaju skladan odnos, bez trzavica i s kandala.

- Svaki dan je meni nešto novo i svaki dan je drugačiji jer se nas dvoje trudimo da jedno drugo zabavimo i svaki dan priredimo nešto novo i nama nikad nije dosadno. To i jeste na neki način recept za uspeh. Poznajemo jako dobro jedno drugo i uvek se trudimo da učinimo da nama bude lepo, interesantno i drugačije - rekla je Viki u emisiji "Premijera".

Viki Miljković

Dejan Briza/Alo!

Viki Miljković , Foto: Dejan Briza/Alo!

 

Njihov sin, koji je sa mamom došao na snimanje novog spota, otkrio je da mu mama nije stroga, ali da ipak ume i da ga kažnjava:

- Mene mama kažnjava tako što kaže "Ne smeš da se igraš sa prijateljima mesec dana" ili "Ne smeš sada da gledaš televizor", ali retko imam kazne. Samo imam kaznu, pošto idem u nemačku školu, pošto je tamo najbolja ocena jedinica, pa ako dobijem možda trojku, onda dobijem kaznu, ali nije uopšte stroga - rekao je Andrej dok je pevačica pokušavala da ga ućutka i napravi kao da to nije tačno.

Viki Miljković, Taške

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

 

Inače, pevačica je kao majka sa svojim naslednikom preživela dramu kada se on 2015. godine bio ozbiljno razboleo.

- Andrej je nekoliko dana imao temperaturu koju nikako nismo mogli da skinemo sirupima, kupanjem, rakijskim oblogama... Nije pomogao nijedan zvanični ili bapski lek. Išli smo kod lekara, uradili analize krvi i to je trajalo nekoliko dana, a onda je temperatura spala i to je bilo prvo veče da je Andrej normalno spavao. Taman kada sam pomislila da je sve prošlo, probudio me njegov plač: zapomagao je kako ne može da stane na noge. Ti trenuci su bili strašni - ne ponovilo se - ispričala je Viki svojevremeno za "Story".

Dečaku je ustanovljen mišićni spazam i to zbog virusa koji je "podivljao"u telu deteta. Na sreću, Andrej se izlečio i sada zdrav je dečak.

Pogledajte BONUS video:

Verenik ostavlja trudnu Andreanu i vraća se ženi?! Ovo je prava istina