Viki Miljković
Nenad Vujanović/Alo!
Viki Miljković

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Viki Miljković godinama u je srećnom braku sa Draganom Taškovićem Tašketom, ali i dalje ima muškaraca koji bi sve učinili samo da je upoznaju.

Viki Miljković

e-stock

 Foto: e-stock

Jedan od njih je i M.R., koji živi u Novom Pazaru i želi da da čitavo bogatsvo samo da mu pevačica zapeva na roslavi povodom rođenja sina.

Za to ima i poseban razlog. Naime članica žirija ZG njegova je neostvarena ljubav iz mlađih dana, pa pošto mu je tada bila nedostupna, sada kad je postao uspešan biznismen, želi da odreši kesu i za njen nastup iskešira čak 30.000 evra.

Viki Miljković

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

- Viki je najbolja pevačica svih vremena. Ne krijem da sam bio, i dalje sam, ludo zaljubljen u nju. To znaju i sve moje žene. Kad sam bio mladić, voleo sam da je slušam i gledam. Kad god bih je video na nekom veselju, plašio sam se da joj priđem jer je sa njom uvek bio njen muž. Ne želim da kvarim njenu sreću, ipak, poštujem je iznad svega, ali ona će zauvek biti u mom srcu. Što je starija to je bolja, ženstvenija i lepša žena. Ma ona je prava diva. Kakva Ceca, Jeca, ova ili ona. Viki je zakon za sve njih sa estrade - kaže ovaj biznismen, koji ima plan kako da dovede Viki.

Violeta Viki Miljković

Foto: YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Pevala je na svadbi kod mog prijatelja i to više puta, u Srbiji, u Švajcarskoj. Uzeću od njega broj i onda ću da je angažujem za svoje veselje, koje planiram za proleće, kad mi se rodi sin. Verujte mi da se više radujem tome da je vidim kod mene na slavlju nego što pravim veselje povodom rođenja deteta. Takav sam, šta da radim. Hvala Bogu, imam decu, neka su živa i zdrava, mom nasledniku neće ništa faliti, ali ako pristane da za moju dušu dođe i peva nekoliko pesama, onda mogu da umrem - završava biznismen.