"ZVAĆU TE NA KAFU, DA I TI VIDIŠ LUKSUZ!" Viki Miljković isprovocirana urlala na Sašu Popovića! Strašne uvrede prolamale studio!

Preterala je...

Viki Miljković
Foto: Screenshot

Još jedno snimanje "Zvezda Granda" je proteklo burno, a glavni akteri su ponovo bili Viki Miljković i Saša Popović.

Kako izvor koji se našao na snimanju tvrdi, sve je počelo kada je pevačica dozivala direktora "Granda" ali je on nije čuo zbog buke u studiju.

Tada je navnodno ostatak žirija počeo da je zadirkuje da je Saša kao i uvek ignoriše jer ne ceni nju i njeno mišljenje, te je Viki počela da urla na Popovića.

BRENA GA UCENILA, ON MORAO DA URADI TO?! Viktor Živojinović smršao 50 kilograma za nekoliko meseci, a niko ni ne sluti kakva priča se krije iza toga!

Saša Popović
Foto: Screenshoot Youtube

"Nisam dužna da trpim ovo! Nisam ni glupa ni luda, ne uvažavaš moje mišljenje. Znam da si ljubomoran jer sam kupila tri stana u Beogradu na vodi. Ne brini, zvaću te na kafu čim budem slobodna da i ti malo vidiš kakav je taj luksuz!" , izjavila je Miljkovićeva.

Saša ju je gledao u čudu, ali joj je objasnio da nema potrebe za takvim rečima jer je došlo do nesporazuma, kao i da ne bi sedela u žiriju da je ne ceni, nakon čega se situacija smirila.

NEĆE ZNATI ŠTA GA JE SNAŠLO Stanija ulazi u rijaliti?! Skovala plan sa zadrugarkom, pa spremaju pakao Tomoviću!

Saša Popović
Foto: Marko Metlaš/Alo!

BONUS VIDEO

KROZ KLJUČAONICU: Nikola Lakić i Coka otvorili vrata svog stana, po prvi put pokazali sina Lazara!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi