Viki i Dragan
Milan Ilić
Viki Miljković i Dragan Tašković Taške slava

Milan Ilić

Viki Miljković i Dragan Tašković Taške slava, Foto: Milan Ilić

Naime, ovaj poznati estradno-emotivni dvojac, na taj korak se odlučio zbog unosne zarade, ali i zbog pandemije koronavirusa kojom je pogođena najviše njihova profesija.

- Viki i Taške su i sami vlasnici nekoliko luksuznih nekretnina u prestonici, pre svega u naselju Beograd na vodi. U jednoj od njih žive sa svojim sinom, dok druge dve rentiraju za basnoslovnu cifru - ispričao je za „Alo!“ dobro obavešteni izvor i dodao:

- Kada je izdao stanove čiji su on i Violeta vlasnici, Tašketu je palo na pamet da bi mogli da otvore firmu koja bi se bavila tim unosnim biznisom i za sada im odlično ide. Opredelili su se isključivo za velike i luksuzno opremljene stanove koji se nalaze u srpskoj prestonici - ispričao je izvor za „Alo!“.

Kako nam je još rekao, u ponudi imaju stanove od sto kvadrata, ali i znatno veće, kao i duplekse...

- U pojedinim stanovima ima čak i sauna, parno kupatilo, a gotovo u svim hidromasažna kada, privatni parking... U pitanju su zaista luksuzni objekti, a ciljna grupa im nisu studenti ili radnička klasa, već ambasadori, sportisti, estrada i svi oni koji uživaju u komforu i luksuznom stilu života, a koji to zadovoljstvo mogu da plate - ispričao je izvor blizak Violeti i Tašketu za „Alo!“.

Da je narodna izreka „Mačka se uvek dočeka na noge“ tačna, potvrdilo se i u ovom slučaju, jer pevačica i njen muž harmonikaš nisu sedeli skrštenih ruku i čekali da pandemija koronavirusa prođe kako bi mogli da počnu da rade, već su promenili profesiju.

Da li će se vratiti mikrofonu i harmonici kada se kafane otvore ili će ih okačiti o klin na duže staze, a trgovati nekretninama i u budućnosti, ostaje nam da vidimo.

Komentari (1)

marko

02.04.2021 14:59

Pa ti pevači su sa lopatama zgrtali lovu. To je prosto neverovatno. Samo u Srbiji se moglo tako raditi. Uopšte nije normalno