Vesna Zmijanac
Alo!/Rajko Ristić
Vesna Zmijanac

Alo!/Rajko Ristić

Vesna Zmijanac, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Mesecima se spekuliše o tome da li će se postava žirija Zvezde Granda promeniti, i ko će sedeti na tom mestu. Pričalo se o raznim imenima izvođača, jedna od njih je i Vesna Zmijanac.

Folk diva je ekskluzivno za naš portal otkrila da li će se priključiti fantastičnoj šestorki.

PROČITAJTE JOŠ:

- Nemam ja vremena za to iskrena da budem.To je ozbiljan posao, ozbiljna snimanja ozbiljni sati provedeni tamo. Ja imam 3 kuće, unuku,ćerku, zeta, dok sve podmirim zaboravim da treba da spavam - rekla je pevačica, a onda nastavila:

Marija Šerifović nasred plaže uradila Džejli Ramović ono što joj niko ne bi oprostio! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/G.Todorović DATUM I VREME: 18.08.2019. 10:00 - 18.08.2019. 10:20 Džejla uzvratila! Džejla Ramović, Foto: Alo! Mlada i talentovana Džejla Ramović, pobednica 13. sezone "Zvezda Granda" osim po vanserijskom vokalu, Džejla Ramović se, u nedavno okončanoj sezoni izdvojila i po stilu odevanja koji je upadljivo različit od većine drugih učesnica ovog muzičkog talent šou-programa.

- Moram vam sad ispričati anegdotu za te kuće moje. Dok sam bila mlada zaljubim se u nekog klinca ja mlada, a on još mlađi i sretne mene Beba Selimović i kaže meni –šta će ti taj jebodar? Tebi treba gospodin koji će ti kupiti jednu kuču,drugu kuču, teću kuču (smeh). Tako da ja u ovim godinama dok sve obiđem dok vidim šta je gde procurelo, dok platim sve čestitke stvarno nemam vremena, ali lepo je to i veselo je - završava Zmijančeva.

Vesna Zmijanac

Alo!/Rajko Ristić

Vesna Zmijanac, Foto: Alo!/Rajko Ristić

BONUS VIDEO:

LETELO PERJE Vesna Zmijanac progovorila o svađi sa Lepom Brenom!