Đole i Vesna Đogani
Foto: Alo.rs

- Vest o Đoletovom neverstvu Vesna je saznala kao i svi, preko medija. Malo je reći da se šokirala, uopšte joj nije bilo prijatno, ali se trudila da koliko god može bude smirena zbog svoje dece. Naravno da je došlo do prepirke između Đoleta i nje, a denser, koji je veoma rečit čovek, objasnio joj je da je uradio glupost zbog koje se kaje - počinje priču izvor blizak ovom paru i otkriva da su se supružnici nakon tog razgovora udaljili na jedan dan jer je trebalo vremena da se stvari slegnu.

- Đole, nervozan, ali priseban, otišao je kod svoje familije da se smiri, a Vesna se vratila svakodnevnim obavezama jer nije mogla da zanemari svoju decu, sina Adriana i mlađu ćerku Lauru, kojima je veoma posvećena. Vodila je Lauru u školu i radila kućne poslove, u cilju da bi što više skrenula misli sa aktuelnog problema o kojem javnost bruji - objašnjava naš izvor, koji je želeo da ostane anoniman.

Đole i Vesna Đogani

V.Marković

Đole i Vesna Đogani, Foto: V.Marković

- Ubrzo su se strasti smirile, Đole se vratio svom domu i obavio je još jedan razgovor sa svojom suprugom. Ovoga puta je sve teklo lakše jer je prvi šok prošao. Đole je ubedio Vesnu da se slična situacija neće ponoviti, kao i da je poljubac sa ženom, koja je inače Đoletov poslovni partner, čista glupost - zaključuje naš izvor.

Đole: Brak samo komplikuje odnose!

Pre mesec dana Đole i Vesna su bili gosti Alo! redakcije i između ostalog su se dotakli i činjenice da nakon dvadeset godina i dalje žive u vanbračnoj zajednici. U aktuelnoj situaciji, mnogi su prognozirali će Vesna završiti kao Slađa, te se dovodi u pitanje i podela imovine. Đole je na tu temu tada odgovorio ovako:

- Ništa ne dobijamo time što ćemo potpisati papir. To je samo ugovor koji potpišeš ako se ne daj bože nešto desi, te moraš zakonske peripetije da prođeš da bi se razveo. Taj papir može ozbiljan problem da bude kasnije kada neko želi da se razvede ili da ode svako na svoju stranu. Što se tiče ekonomskog dela i podele imovine nakon razvoda, mislim da svako ima pravo, bez obzira na papir, da deli sve na pola. Oko toga se treba mirnim putem dogovoriti.