Vesna Zmijanac i Željko Rstić
Zoran Ilić
Vesna Zmijanac i Željko Rstić

Zoran Ilić

Vesna Zmijanac i Željko Rstić, Foto: Zoran Ilić

Iako su posle raskida pljuvali jedno drugo, očigledno je da stara ljubav zaborava nema, pa su se Vesna i Željko pomirili.

Bez obzira na to što su donedavno jedno pored drugog prolazili kao pored turskog groblja, pre nekoliko dana pili su kafu u kafiću pored zgrade u kojoj oboje žive i prisno razgovarali.

- Vesna je, kao i svakog dana, došala u kafić da prelista novina i popije kafu, a nekoliko minuta posle nje ušao je i Željko. Poljubili su se u obraz i nastavili da ćaskaju. Delovali su prilično prisno, a on ju je u nekoliko navrata dodirnuo po ruci. Njih dvoje su satima ćaskali, smejali se i uživali u prvoj jutarnjoj kafi, a zatim su i doručkovali zajedno - kaže naš izvor koji se zatekao na licu mesta.

- Svi su bili iznenađeni što ih vide zajedno jer znaju da je Vesna svašta pričala o Željku nakon raskida. Očigledno je da su izravnali račune i da su ponovo u dobrim odnosima. Delovalo je i kao da su obnovili vezu, ali se nisu ljubili pred svima. Nakon što su doručkovali, zajedno su napustili lokal i otišli u nepoznatom pravcu - objašnjava naš izvor.

Kako bismo proverili da li su obnovili vezu i kada su se pomirili, pozvali smo Željka, koji je bio iznenađen našim pozivom, a onda, kao da svi patimo od amnezije, tvrdio da se sa pevačicom nije svađao.

- Ja se sa Vesnom nikada nisam ni svađao. Ljubavnu priču smo završili, ali mi se nismo nikada svađali. Dobro, mi se vidimo, popijemo kafu najnormalnije, to je normalna stvar za normalne ljude. Naravno da smo se videli prijateljski, ostali smo u dobrim odnosima - tvrdi Željko, koga samo pitali da li za ovu kafu zna njegova verenica.

- Marijana zna da se viđamo i nema razloga da se ljuti. Svi imamo prošlost iza sebe, nemam razloga da krijem susrete sa Vesnom od Marijane. Ona nema problem s tim. Sednemo i svi zajedno na kafu, mi smo komšije. Vesna i Marijana jedna drugu poštuju - tvrdi Željko, dok su pokušaji da dobijemo i Vesnin komentar ostali bezuspešni jer je njen mobilni bio isključen do zaključenja ovog broja.

 

Komentari (1)

Ivan

25.05.2017 21:03

E hvala vam što ste nas obavestili nacija je oduševljena.