Vesna Đogani
Alo!

Vesna Đogani je jedna od javnih ličnosti koje su izuzetno zastupljene i aktivne na društvenim mrežama, a u poslednje vreme najviše koristi "TikTok" gde neretko snima svoje plesne koreografije i deli ih sa pratiocima.

Kako je ova društvena mreža na udaru zbog "smrtonosnih igara" i izazova, pevačica je nedavno otkrila da je zbog poboljšanja komunikacije sa svojim detetom krenula na psihoterapiju, a sada je u Jutarnjem programu na Prvoj televiziji još jednom debatovala o pomenutoj platformi, ali i društvenim mrežama uopšte.

Ona je objasnila da smatra da se pojavila otuđenost među decom, ali i da je i ona svakodnevno na meti uvreda i ružnih komentara.

- Skroz su se otuđili, uveče kad se sedne, svako na svom telefonu, posmatraju se društvene mreže i komentariše se ko, gde i šta. Doživljavam razne ružne komentare od strane mojih vršnjakinja. Ja sam odrasla osoba i svesna svojih rezultata, ne shvatam lično ružne komentare i ne brišem ih. Znam da je ta osoba nesrećna iz nekog razloga - rekla je Vesna, pa nastavila:

Vesna Đogani

E-stock/ Caslav Vukojicic

Vesna Đogani, Foto: E-stock/ Caslav Vukojicic

- Mi kao roditelji moramo, dužnost nam je da pazimo na decu. Moramo da se svakodnevno informišemo kako da koristimo mreže. Imam dosta pratilaca, ali ja svoj uticaj koristim za kreativne stvari, za ples, glumu i zabavu, moja svrha je da se ljudi zabave i opuste - objasnila je.

A.D.

Printscreen/Instagram

A.D., Foto: Printscreen/Instagram

- Mlade devojčice još uvek nisu formirane i tu nastupaju roditelji da pričaju sa svojom decom. To je tema u njihovoj kući... Povezanost između roditelja i deteta, ono mora da oseća tu povezanost da podeli tu informaciju sa svojom majkom, ocem ili tetkom - rekla je.

- Moramo da vodimo računa o deci. Kućno vaspitanje je najvažnija stvar - zaključila je.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ