Vesna Dedić
YouTube/printscreen
Vesna Dedić

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Ona je u iskrenoj ispovesti izjavila kako joj ponude stižu sa svih strana, ali da još uvek nije odlučila na koju će televiziju preći.

- Svih ovih godina imam ponude raznih medijskih kuća, a tako je i sada. Solidan sam novinar, pa mi nije problem ni gde ću, ni šta ću raditi. Čak i ako budem radila direktna uključenja sa pijace za Jutarnji program, ja ću to učiniti tako da gledaoci vole moje izveštaje. Snimljene emisije će se do sredine aprila emotiovati na RTS-u, a onda ću, u skladu sa otkaznim rokom, negde preneti radnu knjižicu. Možda se do kraja aprila i bezglavo zaljubim u nekoga ko će me odvesti na kraj sveta, negde gde ću samo pisati knjige, praviti paste i neću gledati na sat kao sve zaposlene žene - rekla je Dedićeva u intervju za "Hello".

Vesna Dedić

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Kako prizanje kada posednji put bude došla da iznese svoje lične stvari iz Takosvske 10, pokušaće da niko ne primeti da joj je teško.

- Želim da pokupim stvari i da kroz vrata Takovske 10 izađem tako da niko ne vidi koliko mi je teško - zaključila je voditeljka.

Foto: printscreen

U međuvremenu se oglasila i Olivera Kovačević koja je istakla da joj je žao što nisu uspeli Vesnu da zadrže na RTS-u.

Komentari (1)

Branka

13.03.2020 16:28

Svašta.