Vesna Dedić
Foto: privatna arhiva
Vesna Dedić

Foto: privatna arhiva

Vesna Dedić, Foto: Foto: privatna arhiva

- Nemam silikone, hvala mami i tati, uštedeli su mi dosta para. Ne mogu da kažem ni da sam protivnik, ni da sam zagovornik. Prosto ako nekome nešto smeta na telu, to treba da uradi. Jedino zbog čega sam veliki protivnik, i to govorim mladim devojkama, a to je promeni nešto na sebi! Ne znam, sad su jagodice te popularne, ubrizgajte te botokse, šta li se ubrizgava? Stavi silikone, stavi šta god hoćeš ako ćeš se ti samoj sebi učiniti lepšom, ako je to tvoja potreba. A ako ti neka bitanga posle par meseci zabavljanja kaže jaoj meni se sviđa više ona druga zato što ima veće grudi, ili manji nos, ili punija usta, a ti onda kao poslednja kokoška odeš i daš pare, i napumpaš usta, grudi itd. mislim da je to glupost. Svi se stidimo svoga tela, a sve je manje ljudi koji se stide svoga mozga - rekla je Vesna.

Pored silikona koji su postali trend među mladim devojkama, Vesna je otkrila i šta misli o društvenim mrežama koje su, kako kaže, blagodet za današnji način života.

- Ja volim društvene mreže. Ja mislim da su društvene mreže blagodet za ovaj način života. Mi smo u 21. veku prosto svedoci formiranja nacije samaca. Za naciju samaca Instagram, Facebook je jedna važna stvar. I ne volim one koji pljuju društvene mreže i kritikuju, jer pomislite koliko samo penzionera je srećno što može preko Facebook-a da komunicira sa svojim sinovima, ćerkama, starim prijateljima ili preko Instagram-a. To što neko stavlja filtere, pa su neke devojke lepše na Instagramu nego u stvarnosti, to je stvarno nebitno. Mislim da čak potcenjujemo društvene mreže. Ja smatram da društvene mreže, ako se dobro koriste, stvarno mogu biti lekovite za glavu - rekla je Dedić

BONUS VIDEO:

Pročitajte još:

Komentari (1)

Sana

12.02.2021 10:27

Ne volim poslovice, fraze i te stvari, ali u ovom slučaju vredi ona, 'ko o čemu, neznalica o znanju'. Gospođa ili 'đica (ne znam) je retko loš novinar, kome je pripala jako lepa priča koju sprovodi kroz emisiju Balkanskom ulicom. Divan koncept, koji ona upropasti baš svaki put. Žalosno, baš baš žalosno. Boja glasa, izgovor, misli koje nisu povezane, bacaju u očaj gledajući je. Ništa bolja nije ni njena posvađana drugarica. ZAŠTO JE TO TAKO? Ono, zaintrigiraju me gosti, a ona baci u očaj.