OSEĆAM KAO DA MI JE UMRO ROD ROĐENI, BOL ĆE ZAUVEK TRAJATI! Verica Šerifović progovorila o smrti Šabana Šaulića, pa otkrila njihove zajedničke trenutke!

Tuga!

Šaban Šaulić
Šaban Šaulić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Poznati pevač Šaban Šaulić napustio nas je u nedelju, kada je preminuo u saobraćajki u Nemačkoj, a Verici Šerifović je veoma teško jer je izgubila druga i kolegu.

 

Šaban Šaulić poginuo je u saobraćajnoj nesreći, kada se vraćao sa poslednjeg nastupa, a njegova koleginica Verica Šerifović ne može da se oporavi od šoka.

- Osećam se kao da nam je umro rod rođeni. To je strašno. Mnogo smo sarađivali, mnogo smo se družili, pevali. On je pokrenuo moju karijeru sa emisijom “A što ne bi moglo”. To je bilo davno. Voleo je moju Maru kao da je njegovo dete. Ovo je takva tragedija, nikada se to neće zaboraviti. Ta bol za njim će zauvek trajati - istakla je Verica za "Blic".

 

- Kada se pomene njegovo ime, nije bilo bolje duše od njegove duše. Da takvu dušu nije imao, ne bi ni pevalo. Uvek sam se radovala svakom druženju sa njim i pevanju. Nikad niko nije imao loše da kaže o njemu. Morate da me razumete da je prošlo dva dana otkako smo saznali i da niko ne može da se seti šta je to bilo nešto što nije bilo uobičajeno. Sve je to bila njegova dobrota, šala. Muzika je bila njegov život. Nikada neće niko moći da nasledi Šabana - navodi Šerifovićeva.

Verica Šerifović
Verica Šerifović, Foto: Printskrin TV Prva

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi