Veljko i Verica
Alo!/Rajko Ristić
Veljko i Verica

Alo!/Rajko Ristić

Foto: Alo!/Rajko Ristić

Već šest godina Verica Rakočević je u srećnom braku sa muzičarem Veljkom Kuzmančevićem. Iako su njihov brak obeležile surove predrasude ona se javno borila protiv njih. I sada ima šta da kaže.

PROČITAJTE JOŠ:

"Tog 19. septembra pre šest godina Srbija i susedi nam behu užasnuti događajem , gde se jedna žena usudila , ne da izađe na piće, nego uda, za muskarca mlađeg 35 godina. Prizemni razlozi, ona ume, a on može, i jož toliko projekcija onih koji ne umeju više, kojima je za skok gore, potreban veliki umni napor i još mnogo toga, nisu dotakli ni nju ni njega. Znala je da prepozna svaku notu koja je bila deo njegove vekovno stare duše, divila se njegovoj hrabrosti i svakom stavu koji je iznosio u noćnim razgovorima koji bi počinjali uveče a završavali se sutradan. Često se žalostila što tako posebnog umetnika, gledaju kao njenu pratnju, a dok je ona tugovala on je stvarao i svojom muzikom govorio, kako će jednoga dana sve doći na svoje. I dolazi polako", poručila je Verica Rakočević i svi su zaćutali.

Verica Rakočević

printscreen

Foto: printscreen

 BONUS VIDEO:

Komšije Jovane Jeremić iznele sve pikanterije: Ovako se ponaša voditeljka kada se ugase kamere!

 

Komentari (1)

rea

08.11.2019 15:37

Može da priča šta god hoće,ali taj brak je neprirodna pojava!Ja imam 67g,moj sin 41g.Zar bi bilo normalno da nađem nekog od 32g?!