Verica Rakočević i Elena Karić
Printscreen/Pink.rs
Verica Rakočević i Elena Karić

Printscreen/Pink.rs

Verica Rakočević i Elena Karić, Foto: Printscreen/Pink.rs

Ona živi potpuno drugačijim životom od svoje majke, ali neverovatno liči na nju!

O životu Milene Rakočević jako se malo zna. Ona je devedesetih otišla u Ameriku, gde je izgradila karijeru modnog fotografa. Uspešno vodi svoj posao, slika brojne modne kampanje, ali retko dolazi u Srbiju.

Iako nikad nije želela da je pominje u javnosti, Verica i Milena neverovatno liče, a pored sestre Elene, Milena ima rođenog brata Milorada, koji takođe nikada nije želeo da se eksponira u javnosti. Verica ističe da joj je ćerka potpuno drugačija od ostale dece.

 — Milena je sasvim drugačija. I ja sam bila opuštenija u svom pristupu njoj. Sećam se da je kao devojčica danima plakala kada sam joj najavila da se spremi jer ćemo se slikati za novine. Verovali ili ne, nakon što je u roku diplomirala, ja nisam znala da Milena radi za Elle. Niko nije znao da je moja ćerka. Nijedan intervju u životu nije pristala da da. I dan-danas, svi znaju ko je Milena Rakočević, ali niko ne zna kako ona izgleda. Na javnim skupovima me izbegava. Devojka jednostavno pobegne — rekla je jednom prilikom za jedan magazin ponosna majka Verica.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milena Rakocevic (@mrakocevic)

I dok je Elena Karaman Karić najzastupljenija u medijima, Milene i Milorada nema u domaćoj štampi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milena Rakocevic (@mrakocevic)

— Sve sam ih vaspitavala na isti način, ali raznolikost njihovih karaktera je očigledna. Ima lepote u tome. Elena je imala, ako tako mogu da kažem, tu vrstu nesreće da se jako mlada uda za veoma poznatog muškarca — navela je jednom prilikom kreatorka.

KOJA VERICINA ĆERKA JE LEPŠA PO VAŠEM UKUSU?

 

Pročitajte još

Komentari (1)

žir

10.03.2021 13:39

Milena je tako lepa i prirodna, i slobodno može da reklamira Šanel 5.