Darko i Marina
Screenshoot Instagram
Darko i Marina

Screenshoot Instagram

Darko i Marina, Foto: Screenshoot Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

Ana Nikolić

Nenad Vujanović/Alo!

Ana Nikolić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

 

Buduća majka njegovog deteta zapretila je pevaču da će ga ostaviti ukoliko se ponovo oda porocima.

Darko se i dalje oporavlja od stravične saobraćajne nesreće, ali neke stvari nikako da promeni, kao na primer strast prema brzoj vožnji i motorima.

Darko Lazić, bolnica, porodica

Vladimir Marković/Alo!

Darko Lazić Foto: Vladimir Marković/Alo!

Njegove komšije iz Brestača, gde živi sa svojom verenicom koja bi svaki čas mogla da se porodi, zabrinute su zbog njegovog bahatog ponašanja, a kako kažu, ni Marini nije lako. Pevač je i dalje lud za motorima, a nedavno je saopštio Gagićevoj da želi da kupi novu mašinu.

"Marina je pobesnela. Prvo mu je rekla da mora da vodi normalan život jer im uskoro dolazi dete, a on joj je obećao da će biti obazriviji. Tada mu je rekla da neće više da trpi njegove gluposti, jer će uskoro postati majka i ne želi da vodi brigu o dvoje dece. Rekla mu je da joj ne pada na pamet da noću ostaje sama s bebom, a da usput mora da brine o tome da li se on negde slupao", kaže izvor blizak Laziću i dodaje da je njegova verenica odlučila da preseče.

Darko Lazić, Marina Gagić

Printscreen

Darko Lazić, Marina Gagić, Foto: Printscreen

"Marina i dalje vuče traume od njegove nesreće, pokušava da mu utuvi u glavu da je to bio veliki stres ne samo za nju i bebu već i za njegove roditelje. Na kraju je pribegla uceni. Poručila mu je da, ako nastavi da se ponaša bahato, da vozi brzo, a posebno ukoliko kupi motor, da je s njima gotovo i da će navodno otići sa bebom! Darku nije bilo svejedno kad je to čuo jer je mislio da će ona biti uz njega i u dobru i u zlu, ali, logično, ona sada ima više ciljeve i niko joj nije preči od bebe. Zasad je obećao da će se skrasiti, a koliko će ga to držati, videćemo", kaže pevačev prijatelj, koji zaključuje da je Marina vrlo nervozna, ali i odlučna u nameri da ne popusti, za dobrobit cele porodice.

Darko Lazić i Marina Gagić

Screenshoot Instagram

Darko Lazić i Marina Gagić, Foto: Screenshoot Instagram