Darko Lazić
Alo!/Rajko Ristić
Darko Lazić, bolnica, porodica

Masanori Jošida, Vladimir Markov

Darko Lazić, bolnica, porodica, Foto: Masanori Jošida, Vladimir Markov

U okviru emisije "Premijera - Vikend specijal", novinar se uključio uživo ispred KBC Zemun, gde je Darko Lazić smešten. On je otkrio i kakvo je trenutno zdravstveno stanje pobednika Zvezda Granda.

PROČITAJTE JOŠ:

"Pevačevo zdravstveno stanje je, kako sam uspeo nezvanično da saznam, dosta bolje. On ne može još da stane na noge, a vežbe koje mora da radi se izvode u ležećem položaju", objasnio je novinar u emisiji "Vikend Premijera Specijal".

Darki svakodnevno u posetu dolaze otac i majka, dok njegova supruga Ana Sević nije bila u bolnici već dve nedelje. Pevača još nije posetila ni ćerkica Lorena.

 

Komentari (4)

nn

18.11.2018 17:17

samo nek je on ziv kakav je bio sad je super.Niko mu ni ne treba .

Marta

18.11.2018 20:27

@nn - Devojko,da li si njega volela li samo njegovu slavu i novac. TO ćeš sada dokazati. Iskrena i čista ljubav ostaje do kraja sa svojm voljenm, u zlu i dobru. A ti,šta ti radiš?. Stavljaš sebe iznad njegovog života. Nije na mestu, nije ljudski, nije humano...Sa njim treba da ostaneš do njegovog potpunog ozdravljenja.

Sara

18.11.2018 17:32

Nije u stanju vise da je voda po skupim mestima , dug je oporavak, sada se pokazala njena "ljubav" prema njemu.

Ilona

18.11.2018 20:25

@Sara - Marin,dozvoljavaš sebi slobodu i pravo da mu okreneš ledja,sada kadasi mu najpotrebnija. Nebitno je da li ćete ostati zajedno posle dve tri godine, ali u ovom trenutku ti si njegov LEK isto kao i Lorena. Njegova ljubav, njegov budući život na koga za koga se opredelio.Ne dovzoli sebi slobodu, da čoveka koji te je stavio na vrh svog života uništiš u ovom trenutku, odlazeći od njega. Prvenstveno stavlja se tvoja ljuav prema njemu pod veliki znak pitanja