Šešelj i Vendi
Alo!
Šešelj i Vendi

Alo!

Šešelj i Vendi, Foto: Alo!

Vesna Vukelić Vendi i Vojislav Šešelj, dokazani govornici i šoumeni, a pre svega bivši emotivni partneri, biće zvezde osme sezone rijaliti programa "Parovi". Kako "Alo!" nezvanično saznaje, produkcija je odlučila da njih dvoje dobiju specijalnu emisiju u okviru nove sezone, koja će razbiti sve tabue!

PROČITAJTE JOŠ:

"S obzirom na to da su njih dvoje već nekoliko puta bili u rijalitiju "Parovi", a da je Vendi i zvanično voditeljka tog šou programa, produkcija je došla na ideju da ih spoji kao voditeljski tandem. Kad god bi se Šešelj pojavio u rijalitiju, rejting bi skočio, a isti slučaj je i sa Vendi. Upravo zbog toga, tim koji radi na ovom velikom projektu odlučio je da njih dvoje uskrste voditeljske palice", kaže izvor "Alo!" koji je i te kako upućen u celu priču.

Vendi

Screenshoot

Vendi, Foto: Screenshoot

"Sa njom sam bio u vezi 1991. Bila je to lepa veza, nije trajala dugo, oko dva meseca. Ja se držim dva principa, svaku ženu sa kojom sam u životu bio iskreno sam voleo. Pa koliko je trajalo, trajalo je. I svaki put kada bi dolazilo do raskida, žene su mene napuštale, ne ja njih. Ja se držim ta dva životna principa", ispričao je šef radikala pre nekoliko godina za "Alo!", dok je Vendi imala drugu priču.

Vojislav Šešelj

Printscreen

Foto: Printscreen

"Naša veza nije trajala dva meseca, trajala je mnogo duže, oko godinu dana, i to je zaista bio predivan period, koji je imao i ozbiljnu težinu, jer sam odlazila kod njega kući. Ta veza, iako sam tada bila premlada, imala sam 19 godina, imala je širinu, nije to bila veza modernih kokoški koje se tako uhvate za nekog tajkuna, pa ih njihov posao ne zanima, već samo dobar poklon sa mašnicom", ispričala je tada Vendi.

Nema sumnje da će nova sezona "Parova" biti i te kako zanimljiva kada Vendi i Šešelj budu delili studio.

BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Olji Bajrami rekli da se sva izveštačila, a onda su je uporedili sa Sekom Aleksić