Srećni što su  stali na ludi  kamen: Petar  i Ivana
Dejan Briza
Srećni što su  stali na ludi  kamen: Petar  i Ivana

Dejan Briza

Srećni što su stali na ludi kamen: Petar i Ivana, Foto: Dejan Briza

Pred oko 50 gostiju, mladi bračni par zakleo se pred bogom na večnu ljubav, a svadbeno veselje nastavljeno je u jednom prestoničkom restoranu.

 

Nakon svečanog čina, mladenci su napustili crkvu i sa osmehom na licu stpljivo se fotografisali sa rodbinom i prijateljima, koji su im poželeli dugovečan brak.

Slavlje je trajalo do duboko  u noć

Dejan Briza

Slavlje je trajalo do duboko u noć, Foto: Dejan Briza

- Izdržala sam muški! Hvala bogu da nije bilo toplo, pa sam tih tridesetak minuta, koliko je trajalo venčanje, uspela da izdržim bez problema - kaže Ivana za „Alo!“.

 

Dok je zaljubljeno gleda, njen sada već suprug Petar dodaje da je Ivana bila zadužena za kompletnu organizaciju slavlja.
- O svakom detalju je vodila računa. Baš sam ponosan na nju. Nismo imali tremu, možda malo unutra dok je trajao sam čin, ali sve je prošlo u najboljem redu. Tradicionalisti smo, zato smo izabrali i da se venčamo u crkvi - objašnjava mladoženja.

On je nestrpljivo čekao da sa svatovima ode u restoran, gde je slavlje trajalo do duboko u noć.
- Veliki smo veseljaci, pa je svadbeno veselje bilo logičan sled. Nismo mogli da dočekamo prvi ples - kaže ushićeno Petar.

Petar i Ivana

Dejan Briza

Petar i Ivana, Foto: Dejan Briza

 

Jedva čekamo da postanemo roditelji

Lepa mlada je u crkvi prošetala dugu belu venčanicu sa velom koju je sama osmislila. - Vodila sam računa da mi venčanica bude prilagođena stanju. Na vreme sam sašila haljinu i vodila računa da me ne steže i da mogu normalno da funkcionišem. Jedva čekamo da postanemo roditelji dečaka. Trudnoću podnosim odlično - kaže Ivana.

Komentari (2)

име

20.07.2016 08:56

Срећно и берићетно децо!!!