"NE IDE TO TAKO!" Veljko nije godinama dozvoljavao Bogdani da razgovara sa muškarcima, a sada progovorio i o Cecinom ljubavnom životu!

Evo kako stoje stvari!

Ceca Veljko Bogdana
Foto: Alo.rs

Veljko Ražnatović u poslednjih mesec dana postao je otac i preležao koronavirus, a sada je spreman da se vrati svom poslu.

Mladi bokser juče je otišao u studentsko odmaralište na Avali, gde će provesti osam nedelja zbog priprema za deveti profesionalni meč, koji će se održati 29. avgusta u Nišu. Veljko se nada da će imati protivnika iz top 100. Povodom početka priprema, on je na Avali ugostio novinare i otkrio nam svoje profesionalne planove, ali i neke privatne tajne.

Veljko Ražnatović
Foto: Alo! Vladimir Marković

- Moja obaveza je samo boks, tako da sve stižem. Cela porodica se adaptirala na novog člana porodice, a svi me podržavaju i spremni su da pripomognu dok ja ovde jurim svoj san. Svi su svesni posledica ako nespreman uđeš u ring. Sada ne brinem samo o sebi, gledam da budem dobar primer i da dobre stvari usadim svom sinu u glavu, da bude pravi Srbin, pravi čovek.

Nedavno je postao otac i kaže da je rado preuzeo roditeljske obaveze. 

- Da, sve radim oko bebe, ništa me ne mrzi. Nije teško menjati pelene, ja to čak i volim da radim - otkiro je Ražnatović.

Njegova majka pevačica Ceca Ražnatović veoma je radosna zbog prinove.

Ceca Ražnatović, Bogdana Rodić, Veljko Ražnatović
Foto: Alo

- Ceca obožava unuka, već ga je razmazila - kaže Veljko.

Veljko je priznao i da je ljubomoran, kada je ljubav u pitanju.

- Jesam ljubomoran, priznajem, ali sam takav po prirodi, ne radi se o tome da mi supruga daje povoda. Bogdani ne proveravam telefon i tome slično, nego jednostavno ne bih voleo da ona meni uradi nešto što ja njoj nikada neću uraditi. Sad sam još i dobar kakav sam bio pre. Pitajte Anastasiju, nisam dao da joj bilo ko priđe u školi, mislim da jedno tri godine ni sa kim nije pričala - otkrio je Veljko.

Kada je reč o ljubavnom životu njegove majke Cece, tu se ništa nije menjalo.

Ceca Ražnatović
Foto: Alo.rs

- Pa gde će posle jednog orla da spava s golubovima... Ne ide to - rekao je Veljko misleći na svog pokojnog oca Željka Ražnatovića Arkana. 

Veljko je progovorio i o incidentu koji se dogodio u Titelu, ubrzo nakon rođenja njegovog sina. 

- To je veliki nesporazum, s pijanim ljudima nema pregovora, a jedan od tih ljudi je bio na ručku kod mene, njemu je neizmerno krivo zbog takvog ponašanja. Krivo je i meni što je sve to tako ispalo, ali ja nisam išao u klub, pio i pravio probleme, sedeo sam u svojoj kući, tako da ne znam kako sam ja mogao da ispadnem krivac - kaže Veljko.

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi