Arkan Veljko Ražnatović
Alo.rs/EPA
Arkan Veljko Ražnatović

Alo.rs/EPA

Arkan Veljko Ražnatović, Foto: Alo.rs/EPA

Željko Ražnatović Arkan, koji je ubijen pre 17 godina u Interkontinentalu, imao je devetoro dece sa pet žena.

Iz dva braka dobio je šestoro dece, četvoro iz prvog braka s Natalijom Martinović, a dvoje sa Svetlanom Cecom Ražnatović. Troje dece su mu iz vanbračnih veza.

U braku sa Natalijom dobio je Vojina i Nikolu blizance, Milenu i Mašu. Troje dece iz vanbračnih veza su Mihajlo, Sofija i Anđela, dok su Veljko i Anastasija iz braka sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Četvoro Arkanove dece iz braka sa Natalijom ne nosi njegovo prezime Ražnatović – Vojin, Nikola, Milena i Maša se prezivaju Martinović.

Vojin i njegov brat blizanac Nikola su studirali glumu i radili po klubovima u Los Anđelesu, Las Vegasu i Palm Springsu. Pre nekoliko godina Vojin je sa Kineskinjom Barbarom Vang dobio ćerku Miju.

Njegova sestra Maša je završila studije i zaposlila se u Njujorku.

Milena Martinović završila je filmsku režiju na Univerzitetu u Kaliforniji, ali jedno vreme je bila i na studijama u Atini. Trenutno živi u Nju Orleansu.

Vojinov brat blizanac, godinama ne živi u Srbiji, a poznat je po tome što je 1998. godine bio glavni maneken u Cecinom spotu “Nevaljala”.

Vojin Ražnatović

Screenshot

Vojin Ražnatović, Foto: Screenshot

 Mihajlo je najstariji sin Željka Ražnatovića Arkana. Sina Mihajla mu je rodila Agneta iz Geteborga u vreme dok je Arkan sedamdesetih godina bio u Švedskoj i jako liči na pokojnog oca.

Sa glumicom Ljiljanom Mijatović Arkan je dobio ćerku Anđelu. Sada ima 38 godina i završila je Bogoslovski fakultet, a nedavno je objavila i zbirku pesama. U mladosti se zabavljala s Kristijanom Golubovićem.

Ćerka Sofija je dete socijalne radnice koja je o Arkanu vodila računa u belgijskom zatvoru. Sofija danas živi u Briselu. Prvi put je videla svog oca na ekranu kada je Arkan 1991. godine postao poznat čitavom svetu. Sofija je rođena 1979 godine, a sam Arkan je saznao 1994. godine da ima ćerku u Belgiji.

Veljka i Anastasiju Ražnatović je dobio sa suprugom Cecom Ražnatović.

Veljko, rođen 10. decembra 1996, studirao u Banjaluci.

Anastasija je Arkanova najmlađa ćerka. Imala je samo godinu i po dana kada je Željko ubijen. Anastasija često, kao i njen brat, na društvenim mrežama postavlja fotografije i statuse posvećene ocu.

Bonus video

Pročitajte još

Komentari (1)

miki

15.12.2020 18:59

vidite koliko komentara ima ovaj članak ? e toliko baš zabole ljude ona stvar za arkana, veljka i ostalu njegovu familiju