Veljko Ražnatović i Bogdana Rdoić
E stock
Veljko Ražnatović i Bogdana Rdoić

E stock

Foto: E stock

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, kako saznajemo, Veljko je izrazio želju da dugogodišnji duhovnik porodice Ražnatović venča njega i njegovu izabranicu.

"Stefan Šarić, episkop remezijanski, već nekoliko godina vodi računa o duhovnom životu porodice Ražnatović, pa je izbor da upravo on venča Veljka i Bogdanu bio logičan. Ne samo da je Šarić Cecin duhovnik već je i duhovnik njen dece, Veljka i Anastasije, i proslava svakog važnog datuma u porodici Ražnatović ne može da prođe bez njegovog prisustva. Koliko je jaka veza između njih, svedoči i to da je vladika Šarić iz publike bodrio Cecinog sina kada je imao prvi profesionalni bokserski meč", kaže na početku razgovora za „Alo!“ izvor blizak pevačici.

Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić

E-Stock/Ivan Dobričić

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

"Zbog toga, prirodan izbor je bio da upravo on venča mladi par. Veljko i Bogdana su sa kumovima već bili kod njega na savetovanju, što je uobičajena praksa za sve mlade parove koji žele da se venčaju u crkvi. Objasnio im je detaljno kako će izgledati ceremonija venčanja, ali i kako treba da se ponašaju u crkvi", kaže naš izvor.

"Kada se ceremonija crkvenog venčanja završi, vladika planira da održi poseban govor posvećen mladencima u kojem će im dati savet kako da sačuvaju svoju ljubav i veru u dobro", kaže naš izvor i ističe da je Veljkova majka Ceca veoma srećna što će vladika venčati njenog sina.

 

Veljko Ražnatović, Bogdana

Screenshot Instagram

Foto: Screenshot Instagram

"Ceca želi da za Veljka i Bogdanu napravi veliku, tradicionalnu svadbu, na kojoj će se ispoštovati svi običaji, baš kao što je bilo i na njenoj svadbi, ali najviše je raduje to što će njenog sina venčati upravo Šarić", kaže na kraju naš izvor.

BONUS VIDEO

Evo ko je novi dečko Milice Todorović