hapšenje lisice
Profimedia
hapšenje lisice

Profimedia

Foto: Profimedia

Glumica srednje generacije, koja se proslavila ulogama u domaćim serijama i filmovima, u najvećem je strahu, mada ni njenoj mlađoj koleginici nije svejedno.

PROČITAJTE JOŠ:

Kao bomba je odjeknula vest da je policija otkrila stan u centru Beograda čiji je vlasnik prodavao garderobu svetskih brendova, a među kupcima su bile i dve glumice i jedan političar. 

Oni su, kako saznajemo, zbog toga u velikom strahu!

Prema rečima izvora Kurira, ove tri javne ličnosti se posle hapšenja šanera pribojavaju da i oni ne završe u policiji: 

- Glumice i političar su u panici, jer su bili redovne mušterije. Ta glumica srednje generacije, koja se proslavila ulogama u domaćim serijama i filmovima, u najvećem je strahu, mada ni njenoj mlađoj koleginici nije svejedno. 

Niko od njih nije siguran koji njihovi podaci su upisivani u crnu knjigu šanera. Boje se da će ih policija zvati na saslušanje, a ne znaju ni kakve to posledice može imati. Užasava ih i sama pomisao da bi njihova imena mogla da završe u medijima.

Među poznatima ima mnogo onih koji kupuju kod šanera. Ali, dok neki od pevača nemaju problema da to kažu, mnogi glumice i glumci iz nekog razloga izbegavaju da govore o ovoj temi. Pozvali smo desetine njih iz glumačke branše za komentar, a mnogi su negirali da posećuju šou rumove, dok pojedini nisu ni želeli da komentarišu.

Policija, hapšenje

Alo!/Masanori Jošida

Foto: Alo!/Masanori Jošida

ISTRAGA Vlasniku šou-ruma prete 3 godine zatvora!

Želimir P, vlasnik šou-ruma u centru Beograda, u kom je u avgustu u saradnji Poreske policije i Prvog osnovnog tužilaštva zaplenjena vredna garderoba poznatih svetskih brendova, pod istragom je, a za krivično delo nedozvoljenog skladištenja robe preti mu do tri godine zatvora. 

- Krivična prijava podneta je protiv onog ko robu drži bez ikakvih papira i evidentiranja i prodaje je na crno. Zaprećena je kazna do tri godine zatvora, a praksa je pokazala da je najveća kazna za one koji ovako prodaju garderobu to što im se ona oduzima - objašnjava sagovornik Kurira i dodaje da vrednost oduzete robe često prevazilazi stotinu hiljada evra.

Goca Tržan: HOĆU BROJ TOG ŠANERA!

Ko je taj čovek? Pošaljite mi njegov broj i javite kada izađe iz zatvora da kontaktiram s njim (smeh).

Goca Tržan

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

Katarina Živković: KUPUJEM KOD ŠANERA

Da, kupujem u Beogradu u šou-rumu, ali pošto često putujem, onda kupujem i u inostranstvu firmirane stvari. Ako je nešto baš skupo u prodavnici, ja to naručim kod šanera, jer nema šta ne mogu da nabave.

Katarina Živković

printscreen

Foto: printscreen

Goca Lazarević: NE ULAZIM NA TA MESTA

Nemam kontakt sa šanerima jer i ne ulazim na mesta gde je skupocena garderoba, više mi se dopada ono što mogu da priuštim sebi. Ranije su nas šaneri, ‘80. i ‘90. godina, proganjali, ali ja i ne volim da imam posla s njima.

Goca Lazarević

Alo!/Masanori Jošida

Foto: Alo!/Masanori Jošida

Ivana Dudić: NE TREBAJU MI ŠANERI

Ne kupujem kod šanera. Imam maminu prijateljicu koja radi za jednu modnu kuću u Parizu i kada mi nešto treba, ona mi pošalje.

Radiša Trajković Đani: KUPUJEM SAMO U INOSTRANSTVU

Kad kupujem nešto kod šanera, to je isključivo jer poznajem ljude, povoljnije je i kvalitetnije. Prošlo je vreme pravih šanera. Sećam se ranije da ih je desetoro bilo po diskotekama gde sam pevao, ali danas nema više toga. Braća policajci pohapsili sve.

Radiša Trajković Đani

Alo!/Dejan Briza

Foto: Alo!/Dejan Briza

Goca Božinovska: KOD ŠANERA SU KOPIJE

Ne pamtim kad sam poslednji put kupovala kod šanera. I ne sećam se! Sada je sve kopija, nema više originala kao nekada. Desi se, kad sam u inostranstvu, pa uzmem ako naletim na nešto kvalitetno, mada i to je retko.

Goca Božinovska

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Saša Vidić: PRAVI ŠANERI SU UMRLI!

Ti šaneri što su uhapšeni su iz Kine i Turske. Ko je to? Te poznate ličnosti koje kupuju kod njih poznate su samo u Malom Mokrom Lugu. Pravi šaneri su umrli, a ako hoćeš modu, onda plati. Ovo je sve đubre.

Saša Vidić

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Sofija Rajović: TO JE PROBLEM ZA ESTRADU

Nikada nisam kupovala nikakvu garderobu kod šanera. Ali žao mi je tog čoveka koji je uhapšen (smeh). Ovo bi mogao da bude problem za ljude sa estrade jer neće imati gde da kupuju firmiranu odeću (smeh).

Goga Sekulić: TO JE FEJK

U Beogradu sam ranije poznavala neke šanere, ali nisam kupovala kod njih. Sada je fejk i to mi je smešno. Bitno mi je da imam kvalitetnu obuću, torbe, bunde i sat, a ostale stvari kupujem gde kupuje sva omladina.

Goga Sekulić

Marko Metlaš/Alo!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

Iva Štrljić: NE KUPUJEM, ALI STVARNO

Zaista ne kupujem kod šanera, ali stvarno. Volim mlade kreatore, njihov duh i kreativnost. Nikada nisam bila u šou-rumu. Stvarno.

Anja Mit: NIKADA! 

Ne, nikada nisam kupovala garderobu kod šanera

BONUS VIDEO

Pogledajte šta Tijana Ajfon radi bez grudnjaka i u kratkom šortsu kad je niko ne gleda!