Veliko finale “Zvezda Granda” večeras od 21 sat na Prvoj

Posle devet meseci žestoke muzičke borbe, verbalnih okršaja, suza i smeha, danas od 21 sat na Prvoj održaće se spektakularno finale najpopularnijeg muzičkog takmičenja u region, “Zvezde Granda”.

Zvezde Granda
Foto: Promo

Za titulu najboljeg boriće se 16 finalista koji će po evrovizijskom sistemu bodovanja ocenjivati više od 30 članova žirija. Osim njih, o pobedniku odlučuju i gledaoci slanjem SMS poruka i to tako što ukucaju redni broj takmičara i pošalju - iz Srbije na 1010, Bosne i Hercegovine 091410719 i iz Severne Makedonije 145333.

“Pobednik dobija statuu “Zvezde Granda”, automobil “Škoda rapid”, pesmu i spot. Pored toga, dobija i jednu specijalnu nagradu - nastup na festivalu “Ulaz” u Beogradu”, rekao je Saša Popović.

Redosled nastupa takmičara u finalu: Džejla Ramović, Ognen Zdravkovski, Darko Kocevski Darinos, Milica Atanacković, Ahmed Orahovčić, Martinijan Kirilovski, Katarina Jovanović, Benjamin Kličić, Alem Kadić, Nevena Nensi Stojanović, Stefan Petrović Kosmajac, Filip Pecovski, Nevena Stojković, Armin Jusufović, Sanel Smolo i Milica Čikarić.

Zvezde Granda
Foto: Promo

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi