Jelena Rozga
promo

 Izabrala je Ilana Kabilja – Da nema ljubavi, dala mu nežnu i emotivnu notu, kako smo od Rozge i očekivali, ali ovog puta u modernoj i savremenoj verziji.

Jelena je oduvek želela da je pesma njena i sad je konačno uspela u tome. Kabilja ceni kao autora i divnog čoveka i jako je srećna što je konačno otpevala ovu pesmu.

Pesma je bila Jelenin lični izbor:

Jelena Rozga

promo

 Foto: promo

- To je pesma koju sam najviše slušala u tom vremenu. I dan danas kad se pusti u nekom klubu, svi podivljaju - rekla je Rozga za Radio S i dodala:

Ne dišem, svakog puta kad izlazi nešto novo, kad je premijera pesme, veče pre sam uzbuđena, a sad sam u iščekivanju komentara. Nisam se mučila da snimim tu pesmu, znam je od malena. Detaljno sam snimala, vraćala se u studio više puta, jer sam perfekcionista - rekla je u uključenju u jutarnji program Radija S.
Inače u Splitu je trenutno 20 stepeni i Jelena je svim slušaocima Radija S prenela morske pozdrave i objasnila kako se to radi kada si rođen pored mora:

Ja sam prava Dalmatinka koja ne ulazi u more ako temperatura nije bar 28' , a obećala je da će prvom prilikom doći u Beograd da se izgrli sa voditeljima jutranjeg programa Radija S, Irenom i Ivanom.