Grand
printscreen
Ceca Ražnatović

E stock

Ceca Ražnatović, Foto: E stock

"Nije kome je rečeno, nego kome je suđeno" izreka je koju često koristimo, a koju, nesumnjivo, često izgovore i naši estradnjaci. Poznato je da se zvezde muče kako bi našle pravi hit, ali na tom putu često zalutaju.

Mnogi pevači propustili su priliku i dobre pesme prosledili kolegi i time im obezbedili popularnost, pa samim tim i više nastupa i novca!

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

Prvi veliki hit Cece Ražnatović "Kukavica" prošao je kroz mnoge ruke. Jednu od najlepših folkerkinih pesama Marina Tucaković i Futa Radulović nudili su Vesni Zmijanac, koja ju je odbila, ali i Miri Škorić.

Mina Kostić

Alo!/Rajko Ristić

Mina Kostić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Dešavalo se i Ceci da joj promakne hit. Pesma Mine Kostić "Moj lepi" dopala se Ražnatovićki, ali je Marina odlučila da je dodeli njenoj koleginici. Kružile su priče da se Ceca naljutila na Tucakovićevu jer je dala pesmu Mini.

Ceca je odbila i pesmu "Duga", koja je Romanu Panić posle nekoliko godina pauze vratila na estradu. Tu pesmu odbila je i Viki Miljković.

Neda Ukraden

Rajko Ristić/Alo!

Neda Ukraden, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Neda Ukraden proslavila se hitom "Zora je", koji je otpevala na više jezika, a ta pesma ju je vinula u sam vrh estradnog neba. Malo je poznato da je ova balada bila napisana za njenog zemljaka Zdravka Čolića, koji nije želeo da je snimi.

Lepa Brena uslikana na privatnoj plaži! Sunčala se, a kada je ustala IMALI SMO ŠTA DA VIDIMO! (FOTO)

AUTOR: I. Mikić DATUM I VREME: 11.08.2019. 13:20 - 11.08.2019. 13:30 Blista! Lepa Brena, Foto: Alo.rs Folk zvezda Lepa Brena letuju na crnogorskom primorju. Ona svake godine većinu leta provodi na svom luksuznom brodu. EKSKLUZIVNI PAPARACO Lepa Brena u belom kupaćem raširila noge da se osunča, a onda u 58.

 

Prvi veliki hit Tanje Savić je pesma "Zlatnik", koji je otpevala na Grand festivalu. Ipak, malo ko zna da je ta pesma ponuđena Ani Bekuti, ali da ona nije želela da je snimi.

Ana Nikolić

Ana Paunković/Alo!

Ana Nikolić, Foto: Ana Paunković/Alo!

Ana Nikolić je na Beoviziji 2009. izvela pesmu "Bili smo najlepši", koja je bila pisana za Natašu Bekvalac. Novosadska barbika zbog zdravstvenih razloga nije mogla da peva na festivalu, a ova pesma postala je hit.

BONUS VIDEO:

Sanja Stanković: Šokirala sam se kad sam saznala da sam prostitutka!