Mina Kostić
Alo!/Rajko Ristić
Mina Kostić

Alo!/Rajko Ristić

Mina Kostić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

PROČITAJTE JOŠ:

- Ona se baš napatila... Uopšte joj nije lako. Doživela je baš veliku tragediju kad je bila mala, mislim da o tome nikad nije ni smogla snage da priča. Izgubila je rođenu sestru, ne znam koliko godina su imale tad, baš su klinke bile. Sestra joj se utopila... To je tragedija sačuvaj Bože, ne dao Bog nikome. Znam da je baš propatila zbog toga, a pre dve godine ostala je i bez oca, to ju je tek uništilo, baš ga je volela - otkrio je izvor blizak pevačici, koja je potvrdila saznanja.

Poznata pevačica nikada nije smogla snage da govori o tome... Ipak, iako vreme nije zacelilo sve rane, Mina je otkrila tajnu koja je i dalje proganja.

PREPORUČUJEMO I:

- Jeste, istina je, jedna mi se sestra udavila kada je imala trinaest godina... To sam jako teško podnela - potvrdila je Mina, a potom se osvrnula na svoj odnos sa članovima porodice, te dodala da joj je veoma teško pala i očeva smrt, pre dve godine.

- Svi smo jako vezani, jako se lepo slažemo. Čujem često da se ljudi ne slažu dobro sa bratom ili sestrom, nas je desetoro i svi se dobro slažemo. Oca sam izgubila pre tri godine, za njega sam bila baš vezana. I zaista, nisam bila ni svesna da će mi biti ovako teško. Niko me nije pitao kako mi je. Fale mi mnogo, žao mi je što se ocu nisam malo više posvetila - iskrena je bila Mina, koja je na kraju razgovora dodala da će ocu posvetiti pesmu.

Mina Kostić

Rajko Ristić/Alo!

Mina Kostić, Foto: Rajko Ristić/Alo!