Ana Nikolić
Youtube/Printscreen
Ana Nikolić

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Spremili smo vam one najzanimljije izjave popularne "devojke od čokolade", a zbog jedne je čak bila u stanju da se posvađa sa prijateljima.

Ana Nikolić

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

- U karantinu sam, ne idem nigde, koristim vreme da vežbam, da čitam knjige koje nisam stigla jer će mi mozak zakržljati i više ne pijem alkohol, sada sam prešla na asepsol - rekla je Ana voditelju Ognjenu Amidžiću, kada ju je pozvao telefonom u svojoj emisiji.

Kada je prošle godine čestitala sebi rođendan iz Rima, pomenuti video je munjevitom brzinom postao hit na internetu.

- Dragi moji htela sam prvo svima da vam se zahvalim na prelepim željama. Ja danas punim 40 godina, zvuči strašno verujte, i meni, i apsolutno ne znam kako treba da se osećam po tom pitanju. Razumeće me sve žene koje imaju slične probleme. Danima sam razmišljala i razmišljala i kad pogledam iza sebe, znate ovo je neko vreme kada se svode računi i podvlače crte. Ja kada pogledam iza sebe, posebno uzimajući u obzir odakle sam krenula kao jedna mala devojčica mlada, naivna i neiskusna, došla u veliki grad i upala u jednu džunglu koja se zove estrada nekako imam sve razloge da budem ponosna na sebe - izjavila je Ana i dodala šta joj je baba rekla:

Ana Nikolić

Promo

Foto: Printscreen

- Međutim, znate ipak sam ja narcis i 40 zvuči već onako zastrašujuće, iskrena da budem. Što bi moja pokojna, na žalost pokojna, baba rekla: "Rasitnila si petu banku". Baba jesam, i dobro mi nije. Onda sam ja tako danima ležala i razmišljala i razmišljala šta da radim i onda sam shvatila, uz malo botoksa, par čaša, sa pogledom, trenutno ne možete da vidite, ali tu je Koloseum, crkva Svetog Petra u Rimu... Nekako sam shvatila da će mi tih 40 lakše pasti. Ovo je ujedno i moj savet za sve devojke koje se osećaju kao ja. Kažem devojke jer ja za sebe još uvek mislim da sam devojka.

Nekoliko meseci kasnije, otkrila je šta joj je prolazilo kroz glavu kada je snimala taj video.

Njena anegdota sa porođaja je takođe svima bila zanimljiva.

Ana Nikolić

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

- Verujem u državne institucije i pola porodice mi radi tamo. Verujem u naše bolnice. Ja sam neko ko je mogao da se porađa i u Monaku, i u našim privatnim bolnicama, ali ja sam izabrala naš Narodni front i naše lekare. Ja sam ležala vezana na stolu pred carski rez, a doktor je rekao da budem spremna u 7:00, to znači da osoblje tek dolazi. Stavljaju zaštitne maske, sterilišu se... Vide me na stolu i kažu: "Može neki selfi". Vezana ležim, oni prave selfi. Čekam doktora koji ne dolazi, svaki minut mi je kao sat, pola 8, čoveka nema. Stiže moj doktor, kažem o anestziolože da li ste zapamtili šifru, nemojte slučajno... Znači bebu kada izvadite iz stomaka hoću odmah sliku iz stomaka. Kaže mi zapamtio sam šifru. U jednom trenutku ležim i već su mi dali sve te injekcije, ne znam ni šta su mi dali, ja u jednom trenutku shvatim da se anestezija daje po kilaži, kažem: "Doktore, vi mene niste ni izmerili, a dali ste mi anesteziju. Uvodite me u totalnu anesteziju. Kaže on: "Cenim preko sto kila, lezi dole, znam šta ti dajem". Sada imam 54, znači imala sam još jednu sebe - rekla je Ana u svom maniru u emisiji "Amidži šou" i nasmejala gledaoce.

Međutim, zbog izjave o izgrebanom automobilu bivšeg supruga Stefana Đurića Raste sa prijateljem nije pričala nekoliko nedelja. Naime, audio snimak u kome je ispričala šta je uradila Rasti sa automobilom, pošto joj se sedam dana nije javljao na telefon, Ana je poslala drugu, koji je potom prosledio poruku na drugu adresu, a munjevitom brzinom pomenuta audio poruka se raširila na internetu.

Ana Nikolić

Promo

Foto: Printscreen

- Prema Rasti sam imala milosti. Nisam mu slupala auto, ali sam u pidžami u pola noći došla taksijem ispred zgrade. Nisam sigurna da li smo se tad zabavljali ili smo se tek venčali. Mnogo me je iznervirao, nije hteo da mi se javi na telefon - počinje priču Ana i dodaje kako je izgledala ta noć za nju.

I tu nije kraj, jer Ana ima još legendarnih izjava koje se godinama prepričavaju.

- Ponovo počela da pijem, a kad sam ja to prestala? Nisam ponovo počela da pijem, ja pijuckam – rekla je jednom prilikom, a već sledeći put na pitanje da li je nastavila da pije, rekla je:

Ana Nikolić

Promo

Foto: Printscreen

- Retko, ali pijem. Pa najbolje da pijem vodu.

- Još nisam srela osobu koju vidim za ceo život. Vidim već problem u najavi, tako da se ne upuštam u avanture. Kada nađem nekog za kog ću misliti da ćemo se i sa 70. godina držati za ruke, tada ću se udati - izjavila je Ana, a potom ju je novinar upitao na šta pada kada su muškarci upitanju.

- Kao i sve žene na priču, nažalost, a ne na dela. Priča, priča, a dela ništa. E onda aj ćao. Ja padnem na priču, a gde su dela? Nema ih, ćao ćao. Goodbye - pričala je Ana.