Vanja Bulić piše scenario o burnom životu Aleksandra Vuksanovića, a pored filma stiže još jedno iznenađenje! (VIDEO)
alo.rs
Aca Lukas
Aca Lukas , Foto: Foto Alo!

- Lukasov život je toliko zanimljiv, neobičan i buran, da je veoma teško smestiti ga u dva-tri sata, pa je planirano da u film stanu samo najzanimljiviji segmenti njegovog lika i dela, dok će u seriji biti prikazano njegovo odrastanje, put kojim je išao, bavljenje rokenrolom u grupi „Viktorija“, nastupi na splavovima 90- tih... - ispričao je izvor za „Alo!“ i istakao da će Lukas u filmu biti predstavljen baš onakav kakav jeste.

- Verno će biti prikazana i njegova borba sa porocima, sa kockom, drogom, ženama... Ukratko, film i serija o Lukasu će biti upravo ono što Lukas zaista jeste i u privatnom životu. Osim dobrog scenarija, veoma je važno i pitanje ko će igrati Lukasa jer je to veoma veliki glumački izazov. Za sada se spominje ime Vladimira Kovačevića, koji ga odlično imitira i skida sve njegove pokrete i mimiku - ispričao je izvor za „Alo!“.

Novi album na internet platformi

Novi album Ace Lukasa, kako nam je njegov menadžer Saša Mirković rekao, ovih dana će se naći na „Telekomovim“ platformama, budući da je isti, prijatelj albuma.

- Trenutno snimamo i spotove za album, na kom će se naći 10 novih pesama. Svaka od njih će imati svoj video-klip - otkrio je Mirković.

Vanja Bulić, koji je kao dugogodišnji novinar i autor kultne emisije „Biseri“, upoznat sa životom naše najveće folk zvezde, ozbiljno je prionuo na posao, i prema našim saznanjima, do detalja razrađuje scenario. Saša Mirković, idejni je tvorac ovog projekta, i sa svojom produkcijskom kućom, staće iza njega.

Iako detalje nije želeo da nam otkriva u ovoj fazi, potvrdio je naša saznanja, kao i to da je Sonji Vuksanović ponudio glavnu žensku ulogu.

Saša Mirković

Alo!/ Rajko Ristić

Saša Mirković, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

- Ukoliko Sonja ne prihvati moju ponudu i „Hype“ produkcije, onda ćemo uraditi kasting za njen lik, a što se tiče lika Ace Lukasa, zanimljiv mi je mladi glumac Vladimir Kovačević. On bi mogao da verno odglumi Lukasa, samo ako Aca tako odluči - kaže Saša Mirković za „Alo!“ i dodaje:

- Što se tiče samog projekta, krenuo je da se radi. Vanju Bulića smo angažovali da napiše roman koji ćemo ekranizovati kroz seriju i film o životu Ace Lukasa - objasnio je Mirković za „Alo!“.

BONUS VIDEO:

BONUS VIDEO:

Pročitajte još: