Vanesa Šokčić
Foto: Youtube printscreen
Vanesa Šokčić

Foto: Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

Serija "Južni vetar" doživela je veliki uspeh, a u poslednjoj epizodi publiku je iznenadilo pojavljivanje Vanese Šokčić.

- Prihvatila sam angažman jer nije trebalo ništa da glumim, već da radim ono što i radim, da pevam. To je bio jedini uslov. Avram i ja se družimo i kada me je pitao, prihvatila sam, nisam mogla da odbijem - kaže Vesna, a na pitanje kako joj je scena delovala na TV ekranu, otkriva da joj takve situacije nisu strane.

Vanesa Šokčić

Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

- Bitno je da mi pevači, kad su takve situacije kao u sceni, znamo da se ili izvučemo, ili da to dobro naplatimo - priča Vanesa i otkriva da se to odnosi i na količinu bakšiša i na to da su joj publika bili kriminalci.

Na pitanje da li je skoro imala takvu poslovnu priču, kaže da ne postoji ekipa kojoj nije pevala. Saradnja s glumcima, posebno s Bandovićem i Kostićem, bila joj je fantastična.

- U toj ekipi su fenomenalni momci. Scenu smo snimili iz drugog puta, mnogo mi se dopalo - kaže pevačica i smatra da je ispalo savršeno.

Vanesa Šokčić

printscreen

Foto: printscreen

- To nisam bila ja. Moj muž je prisustvovao snimanju i isto me je pomešao. Sedeo je u bašti i na istu devojku, odnosno scenu, okrenuo se i rekao: "Čekajte, je li dotle došlo" - ispričala je kroz smeh.