Goli slikar
Screenshoot Youtube
Bilman

Screenshoot Youtube

Brent, Foto: Screenshoot Youtube

Slikar po imeni Brent uspeo je da šokira region! Naime, muškarac koji se pojavio u hrvatskom"Supertalnetu", ostavio je bez teksta članove žirija Maju Šuput, Davora Bilmana i Janka Popovića Volarića koji su zaprepašćeni gledali šta se dešava a sceni.

PROČITAJTE JOŠ:

Kanađanin koji sve pokirao bavi se slikanjem, a inače ima angažmane širom sveta i šokira publiku slikajući slike penisoma.

"Ako radim veća dela, najbolje je da mi je penis mekan. Kad slikam slike koje liče na otisak markice ili hemijske olovke, najbolje je da mi je penis u punoj erekciji. Međutim, to nije problem jer me rad na umetnosti uzbudi", rekao je Brent svojevremeno.

Maja Šuput

Screenshoot Youtube

Maja Šuput, Foto: Screenshoot Youtube

On je rekao i da svaka slika ima njegov DNK jer ejakulira po njoj.

"Potpišem ih sa svojim DNK-om", objasnio je. Umetnik se ranije bavio striptizom na privatnim zabavama.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by The Stage Events Venue (@thestageinmission) on Sep 30, 2018 at 5:40pm PDT

Brent je pored Hrvatske nastupao i u emisijama u drugim zemljama. Pre tri godine bio u emisiji "Francuska ima talent" i oduševio žiri koji se sastojao od četiri muškarca. Kao što je u "Supertalentu" naslikao Bilmana, tada je napravio portret jednog od članova žirija.

"Želim da zadržim sliku", rekao je oduševljeni Francuz. Tada nije uspeo da dođe do finala šoua, a kako je izgledao njegov performans, pogledajte u nastavku:

Komentari (2)

Mira

03.10.2018 09:00

Prelep, prezgodan, obdaren, videla sam njegove gole slike na internetu, uz to jos i umetnik, talentovan, jednostavno covek za pozeleti!

Sanja

03.10.2018 16:21

Uh, dobar je kao dobar dan, frajer i po