Rada Manojlović
e-stock
Rada Manojlović

e-stock

Rada Manojlović , Foto: e-stock

Folk pevačica Rada Manojlović (35) rešila je da proda dva imanja koja je pazarila u rodnom selu Četereže 2019. za 20.000 evra. Kako pišu domaći mediji, ona je spustila cenu zemljišta na 15.000 evra, a za nekoliko dana bi trebalo da zvanično postavi oglas sa svim detaljima oko prodaje.

- Imanje koje je Rada kupila pre dve godine ima nekoliko ari i nalazi se pored njene porodične kuće u selu Četereže. Njena porodica je tu gajila organsku hranu, koju su delom prodavali i na lokalnoj pijaci, ali je Rada sad rešila da to ipak proda. Pričala je sa ocem i maćehom i rekla da bi mogli da uzmu solidan novac ako njive stave u oglas, a to bi im značilo jer u ovom trenutku ne znaju kada će da počne da tezgari. Štek koji je imala se skoro potrošio, a nastupa nema. U vreme krize Rada je spremala nove pesme, već je pričala o tome da joj je Haris pomogao i dao određenu sumu novca, ali sada oboje ne nastupaju nigde - priča za Srpski telegraf izvor blizak pevačici.

Manojlovićkina maćeha Suzana i otac Rade nisu bili za to da se deo imanja prodaje, pa su Radu ubeđivali da je zemlja vrednija od nekoliko hiljada evra.

- Radi je otac odmah rekao da ne treba da prodaje njive i da će se već nekako snaći dok ne prođe kriza. Objasnio joj je da od zemlje uvek može da se živi i da ne treba da donosi nagle odluke, ali je ona odavno presekla. Rekla je da će uskoro da postavi oglas za prodaju i da je spremna da pregovara da se cena još malo spusti da bi što pre prodala njive - priča izvor za gorepomenuti list

Rada je povodom cele priče rekla da je prodaja imanja trenutno najpametniji potez koji je mogla da donese.

- U svom selu imam više imanja i mislim da nije strašno ako prodam nekoliko ari. Zemlju sam kupila pre dve godine, ali to nije sve što imamo. Sada je bitno da se imam novac u šteku, ne znamo koliko će epidemija da traje. Ko zna kad ću da krenem da zarađujem, ne samo ja već i moje kolege. Prodaću njivu, spustila sam cenu, ali videćemo još šta i kako - rekla je kratko Rada.