Ivana Selakov
Marko Metlaš
Ivana Selakov

Marko Metlaš

Ivana Selakov, Foto: Marko Metlaš

Kako je pevačica jednom prilikom ispričala, oni su se upoznali 2008. godine, i to putem Fejsbuka. Tada su počeli da se dopisuju, potom su se videli, a kasnije i stupili u vezu.

- Dok sam ja živela na jednom kraju grada kao podstanar, a on na drugom, ponudio se da mi skuva pastu i da mi je donese na jednom motoriću koji je tada vozio. Sve se vrti oko hrane… (smeh). Stavio je karbonara pastu na taj motor, prešao dvadesetak kilometara da bi mi dao klopu i to mi je ostalo baš upečatljivo. Potrudio se baš - ispričala je ona u emisiji Premijera.

Ivana Selakov

Alo!/O. K.

Ivana Selakov, Foto: Alo!/O. K.

Nije im oduvek sve bilo idilično jer, kako je pevačica pre dve godine ispričala za jedan naš list, jednom prilikom su i raskinuli.

- Još malo, pa slavimo jubilej. Za ovih deset godina koliko smo zajedno nismo imali neke velike trzavice, osim jedne krize koja nas je razdvojila. Uglavnom su tu bile normalne svađice i čarke, što je sastavni deo veze kada sa nekim provodiš 24 sata. Imali smo samo jedan raskid od mesec dana. Oboma nam tada nije bilo svejedno. Glumili smo da smo jaki i da nam je super jednom bez drugog, a zapravo nije bilo tako. Rešili smo da se pomirimo i više nam tako nešto nije palo na pamet - rekla je ona nedavno za jedan naš list.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Ivana Selakov (@selakov)

Ivana i Predrag godinama su se borili za to da se ostvare u ulozi roditelja, ali nije im uspevalo. Oni su se oslučili za veštačku oplodnju i na taj način 2017. godine dobili ćerkicu Krunu koja je postala centar njihovog sveta.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: