Edita Aradinović
Privatna arhiva
Edita Aradinović

River

Edita Aradinović, Foto: River

Aradinovićeva je nastupila na poznatom prestoničkom splavu „River“ nakon nekoliko meseci odmora, a zdravstvena situacija, kućno lečenje i odmaranje su, izgleda, ostavili posledice na njeno telo.

Edita važi za jednu od najzgodnijih pevačica na našoj estradnoj sceni, pa je i za ovaj nastup odlučila da obuče kratku suknju. Ali nije ni sajala da će tako otkriti i mnogo nedostataka. Dok joj je jedna noga bila potpuno pokrivena suknjom, šlic na drugom delu suknje otkrio je celu Editinu guzu. Pri svakom pokretu se pod reflektorima video celulit, ali to nije pokvarilo Editino raspoloženje i energiju.

Osim što zbog zdravstvene situacije i stresnog perioda nije vodila računa o tome da se zdravo hrani, Edita je pre tri meseca prestala da odlazi u teretanu i vežba sa ličnim trenerom. I, eto celulita! Izvor blizak pevačici otkrio nam je koliko ona teško podnosi i najmanje nedostatke na svom telu i rekao da je pevačica spremna da se uskoro vrati na sportski režim života.

Edita Aradinović

Alo!

Edita Aradinović, Foto: Alo!

- Edita više od svih koje poznajem vodi računa o svom telu i izgledu. Tako je bilo i pre nego što je postala poznata. Oduvek je trenirala i celu srednju školu provela je baveći se sportom. Zato joj je ogroman problem sa polipima teško pao. Osim toga, imunitet joj je oslabio, mesecima je bila bolesna i gotovo da nije izlazila iz kuće. Naručivala je brzu hranu, a ličnom treneru je rekla da neko vreme neće dolaziti na treninge - priča izvor i dodaje da je višak kilograma pevačicu dosta opteretio.

Edita Aradinović

Privatna arhiva

Edita Aradinović, Foto: Privatna arhiva

- Edita i najmanji problem zna da preuveliča! U svakom trenutku želi da bude najbolja verzija sebe. Nedavno je i sama rekla da jedva čeka da počne sa treninzima i da ne može da veruje da je sebi dozvolila da se zapusti pred povratak na scenu. Nama, koji smo bliski sa njom, smešno je svaki put kada ističe šta joj sve fali jer se ni taj celulit, ni bilo koji višak na njoj ne primećuje. Ona nema ni 50 kilograma i nije to toliko strašno koliko ona misli - zaključuje izvor „Alo!“.

Pročitajte još: