Darko Lazić, bolnica, porodica
Vladimir Marković/Alo!
Darko Lazić

Instagram

Darko Lazić, Foto: Instagram

Ne samo da su se vozili bez pojasa već su i pevali i snimali se, ne gledajući tokom vožnje ispred sebe, već u kameru mobilnog telefona.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ubrzo zatim usledili su komentari: „Veži pojas, bre!”, „Opet se voziš bez pojasa”, „Nije vam pametno da u toku vožnje pevate i snimate se“...

Darko i Miljan Vračević

Instagram

Darko i Miljan Vračević, Foto: Instagram

- Ne može Darko da se promeni nikad. Nije njemu ovo prvi put da se slupa autom ili izazove udes. Mislili smo da će se ovoga puta bar malo trgnuti, budući da je jedva preživeo, ali i zbog toga što će dobiti još jedno dete, ali džaba. On je oduvek živeo 200 na sat i očigledno će tako nastaviti da živi - ispričao je za „Alo!“ jedan od pevačevih prijatelja, koji ne opravdava pevačevo bahato ponašanje.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Kako nam je rekao, svi se plaše da bi on mogao da se vrati lošim navikama, porocima i životu koji je vodio pre udesa.

- Od kad je napustio Institut za rehabilitaciju „Selters“ i vratio se u Brestač, on ne vežba, ne ide na terapiju, već samo spava, jede i pije. Nije išao ni na kontrole, nije uradio potrebne analize i dijagnostiku bubrega, čija je funkcija oslabljena - rekao je za „Alo!“ pevačev prijatelj.

Darko Lazić, bolnica, porodica

Vladimir Marković/Alo!

Darko Lazić, bolnica, porodica, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Dva i po meseca oporavka

Podsećanja radi, pevač Darko Lazić je 23. oktobra doživeo stravičnu saobraćajnu nezgodu na ulazu u rodni Brestač, kod Pećinaca, kada je, kako su mediji preneli, usled neprilagođene brzine, bez pojasa i pod dejstvom opijata i alkohola sleteo s puta. U udesu je polomio šest rebara, kuk, butnu kost, bio je u indukovanoj komi, nakon čega mu je izvađena slezina i operisana noga. Poslednjih mesec i po dana proveo je u Institutu za rehabilitaciju „Selters“, koji je napustio za Božić.

- Darko je bio vezan, ali zbog povreda rebara nije mogao da stavi pojas preko ramena, već je bio oko struka i rukom ga je pridržavao - branio ga je Miljan i nastavio pomalo ljutitim tonom da nam se obraća.

- Kako to mislite da je bahat?! Kako ako sedi na mestu suvozača i vozi se 40 na sat? Fotografija koju smo napravili u autu na kojoj, istina je, nema pojasa nije načinjena tokom vožnje, već dok smo stajali.

To što smo pevali u autu i malo se opustili posle svega što je Dare preživeo nikome ne bi trebalo da smeta. Naprotiv! Kakav smo mi to narod?! - pita se pevačev prijatelj i poslovni saradnik.

Sa druge strane, Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost u saobraćaju nije želeo da komentariše taj slučaj.

- Pametnom je jednom dovoljno - kratko je zaključio on za „Alo!“.

 

 

Komentari (10)

??????

12.01.2019 13:44

Ovakvim ponasanjem je dokazao da se nije opametio. Bio, i ostao glup . Nedosledan.

XXL

12.01.2019 14:09

Šta su svi navalili na pojas možda ne može da ga zakopča jer je kratak? Naravno pojas, a možda i On sa pameću?

kales

12.01.2019 14:24

Kada cete prestati da pisete o ovome decku. Svaki dan u svim novinama mora biti neki clanak o njemu. Ko je on , i sta je on.. Fala bogu, ostao je ziv i to zelim svima koji su tako stradali u saobracaju, a o kojima se ne pise u novinama.

vodolijax

12.01.2019 14:46

Šta je vama ovde bahato? Dečko je samo sebi ugrozio život,a možda se fotografisao pre nego što je stavio pojas .

Ceki

12.01.2019 14:53

On je Darko Lazić bree!!

senderin@

12.01.2019 15:29

Ako može jedna poruka za"prijatelja,menađžera...ili koj li je već moj ovom posrnulom pevaču" Ne veličaj i ne brani nešto i nekoga koji je glup ko noć i što se odbraniti ne može no pošto vam je"krvna slika"ista...jebite se obojica!!!

Сараџогла

12.01.2019 16:18

Основна школа плус месец дана фризерског курса! Веле да је уписао Вишу коњичку академију?

Branko

12.01.2019 21:55

U Banji Koviljači. Lično sam ga video. I šta dalje

dosade

13.01.2019 07:28

Zasto uopste pisete o ovoj bitangi, pisite o nasoj deci koja nam donose medalje i znanje iz inostranstva, deci kojoj, Ako Bog da da ostavimo ovu nasu zemlju da je vode u buducnost kao pravi damacini, a ne o ovakvim falicnim tipovoma, sa kojima trujete nasu omladinu

Marina

13.01.2019 17:28

Kad ce u zatvor?