Goran Bregović
Rajko Ristić
Goran Bregović

Rajko Ristić

Goran Bregović, Foto: Rajko Ristić

Naime, muzičar je još 2009. godine počeo izgradnju nekretnine u elitnom delu prestonice, ali je ona, iako je u nju uloženo čitavo bogatstvo, počela da se urušava.

- U istoj ulici na Senjaku, pre ove, podigao je još jednu višespratnicu, koju je takođe bez dozvole zidao. Te stanove je kasnije, po basnoslovnim cenama rasprodao - ispričao je izvor za „Alo!“.

 Međutim, ta je ograda potpuno propala i pre završetka građevinskih radova.

- Bregović ne živi u zemlji, već u inostranstvu. Zbog toga, iako je sam bio investitor svoje gradnje, podizvođači radova su očigledno odrađivali posao jer nije bilo nikog da ih nadgeda. Ograda ni danas, 11 godina kasnije nije završena, nije urađena ni njena fasada, a propala je i ona pređašnja – ispričao je izvor, a u istinitost njegovih navoda uverio se i paparaco „Alo!“ koji je uslikao Breginu luksuznu nekretninu od milion evra. Određeni delovi same kuće takođe propadaju, pa se postavlja pitanje da li je Brega odustao od uloganja zbog finansijske krize ili će istu prodati.

Opštinska inspekcija Savskog venca podnosila je 2010. godine krivičnu prijavu protiv Gorana Bregovića zbog nelegalne gradnje i kršenja zabrane radova na tada zapečaćenom gradilištu. On je, tada, kao investitor podneo zahtev za adaptaciju stare kuće u Suvoborskoj ulici na Senjaku. U dvorištu su tada, iskopali temeljnu jamu dubine oko jednog metra radi pripreme za izgradnju novog objekta. Građevinski inspektori Opštine Savski venac naložili su da je to protivno adaptaciji, jer se tako menja struktura objekta i da se stane sa radovima. Tada je doneto rešenje da Bregović pribavi odobrenje za gradnju, koje je kasnije i pribavio.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

himzo

11.02.2021 10:59

Nevidjen smrad... narkomanski.

Second hand

11.02.2021 14:05

Ovakve stvari su moguce samo u "naprednoj" Srbiji! Sto tako nije zidao preko kad tamo i zivi?! Za ovo bi dobio 5god zatvora i rusenje!!! Ovde malo "podmaze" i teraj dalj...Sramota

Goxi

11.02.2021 19:17

Video covek s kakvom bagrom ima posla i digao ruke. Ko god da je pokusao nesto regularno da radi i gradi, video je s kakvom vrstom ljudi mora imati posla.

Bivši obožavalac

12.02.2021 19:56

Postao je Petrović Petar, malograđanin iz sopstvene pesme.