Đole Đogani
Privatna arhiva
Đole Đogani

Privatna arhiva

Đole Đogani, Foto: Privatna arhiva

Zbog silnih nastupa, reklo bi se da im novca ne manjka, a da je zaista tako svedoči i činjenica da je denser navikao da svake godine po nekoliko nedelja tokom letnjeg odmora boravi u Crnoj Gori, i to u jednom od najluksuznijih hotela.

PROČITAJTE JOŠ:

Đole Đogani

Privatna arhiva

Đole Đogani, Foto: Privatna arhiva

Luksuz košta, a to Đole najbolje zna. No, čini se da je ove godine udarila ozbiljna kriza, u šta se uverila i ekipa „Alo!“, koja je Đoganija zatekla u radnji u centru Beograda.

Finansijski pomagao Gagiju

Đole je pre nekoliko meseci otkrio kako je neko vreme pomagao bratu Gagiju da preživi, jer za razliku od njega, nije nastupao. - Ranije sam mu pomagao, ali u poslednje dve godine radi sam i zarađuje. Izvukao se iz neke priče i problema koje je imao. Tako da je sam stao na noge i sad je dobro - rekao je Đole.

Pevač je preko petnaest minuta stajao ispred odeljka koji je na sniženju, opipavao materijal dukseva i košulja, te čitao deklaracije. Više se ponašao kao u prodavnici hrane dok proverava datum na jogurtu i viršlama, nego u butiku.

Nakon nekog vremena, Đole je odabrao nekoliko komada garderobe i otišao do kabine da bi isprobao ono što mu se dopalo.

No, posle pet minuta, Đogani je odustao od kupovine i napustio radnju. Sigurno se setio da se leto bliži, te da će uskoro morati da iskešira nekoliko hiljada evra za odmor s porodicom u Crnoj Gori. Duksevi mu nisu potrebni, ali zato možda ove godine pazari kupaće gaće! Za promenu.