Mihajlo Maksimović, prostitucija, Sanja Stanković, Mimi Oro
Alo!, Shutterstock, ilustracija
Mihajlo Maksimović, prostitucija, Sanja Stanković, Mimi Oro

Alo!, Shutterstock, ilustracija

Foto: Alo!, Shutterstock, ilustracija

Mihajlo Maksimović, makro koji je uhapšen krajem februara, počeo je da piše knjigu iza rešetaka u kojoj će, kako najavljuje za Kurir, otkriti najveće tajne elitne prostitucije u Srbiji!

Maksimović, u čijem su se katalogu nalazile i poznate žene, uključujući rijaliti učesnice Sanju Stanković, Natašu Šaviju, Mimi Oro, kao i Plejboj zečicu Božanu Vojinović, sumnjiči se za trgovinu ljudima.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Sve tajne moćnika

- Povodom tekstova koji su u više navrata objavljivani u vašim i brojnim drugim listovima mesec dana po hapšenju mog branjenika Mihajla Maksimovića, a povodom kojih se do sada on nije oglašavao i demantovao razne neistine i nagađanja, koja se po drugi put o njemu iznose, u kojima je on prikazan kao okrutni makro koji po Beogradu vrbuje nevine devojke i uvodi ih u prostituciju, a pošto je tema očigledno popularna i ljudi znatiželjni - obaveštavam vas da moj klijent piše knjigu. Knjiga, pod radnim naslovom 'Javna tajna', razrešiće sve nedoumice koje naše društvo ima u vezi sa ovom temom. Spreman je da delove iz knjige objavi u vašem dnevnom listu", kaže za Kurir advokat Danilo Nikolić.

Mihajlo Maksimović, prostitucija, Sanja Stanković, Mimi Oro

Alo!, Shutterstock, ilustracija

 Foto: Alo!, Shutterstock, ilustracija

Maksimović, koji trenutno boravi u Centralnom zatvoru, vodio je preciznu evidenciju o svim damama koje su za njega radile, ali i evidenciju klijenata koji su ih iznajmljivali.

Nagodba: SORAJA GA PRIJAVILA POLICIJI?

Najvećeg estradnog makroa Mihajla Maksimovića, prema nezvaničnim informacijama, policiji je prodala crnogorska starleta Soraja Vučelić, kojoj je zabranjen ulazak u Srbiju. Navodno, ona je policiji dojavila da se Mihajlove devojke u jednom poznatom beogradskom hotelu nalaze s klijentima iz Turske. "Pomogla je policiji da on bude uhapšen, a zauzvrat je tražila da je skinu s „crne liste“, spiska osoba kojima je ulaz u Srbiju zabranjen", kaže izvor.

 

Mihajlo Maksimović

Shutterstock/Alo!

Mihajlo Maksimović, Foto: Shutterstock/Alo!

Poznati klijenti

Prostitutka, seks, prostitucija, makro

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Advokat Luka Nikolić: DUŠANA DEVOJKE NE TERETE

Osim Mihajla Maksimovića, u akciji policije uhapšen je i njegov brat Dušan Milenković. Milenkovićev advokat Luka Nikolić kaže da njegovog branjenika „mlade dame koje su saslušane u postupku ne terete, da je u pitanju neosuđivano lice, te da je njegovo dalje zadržavanje u pritvoru zbog bojazni da će ponoviti krivično delo neosnovano“, i da očekuje njegovo brzo puštanje iz pritvora. "Inače smatram da ovaj postupak predstavlja veštačku konstrukciju i svojevrsni pilot-projekat čiji je cilj da se krivično delo posredovanja u prostituciji podigne na mnogo veći i teži nivo krivičnog dela trgovine ljudima. Budući da je predmet još u fazi istrage a vodi ga izuzetno spreman i stručan tužilac, mišljenja sam da to kalemljenje u krivičnom postupku neće proći", zaključuje advokat Nikolić.

 

Prostitutka, seks, prostitucija, makro, političar

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija