Mihajlo Maksimović, prostitucija, Sanja Stanković, Mimi Oro
Alo!, Shutterstock, ilustracija
Božana Vujinović

Screenshoot Instagram

Božana Vujinović, Foto: Screenshoot Instagram

Plejbojeva zečica Božana Vujinović i manekenka Aleksandra Morača navodno su uhapšene u noći između utorka i srede u jednom luksuznom hotelu u Bečićima zbog prostitucije, nezvanično saznaje Kurir.

Devojke su, navodno, uhapšene u hotelskoj sobi dok su bile sa klijentima iz Turske.

PROČITAJTE JOŠ:

- Vujinovićeva i Morača su se u momentu hapšenja nalazile sa šestoricom turskih državljana, koji su ih, navodno, unajmili zbog pružanja seksualnih usluga. Prema nekim navodima, tarifa devojaka za noć sa Turcima bila je 500 evra po osobi - navodi dobro obavešteni izvor iz Crne Gore i nastavlja:

- Hapšenje se dogodilo pred zabezeknutim gostima hotela, koji su u neverici posmatrali policajce kako odvode atraktivne devojke. U početku im nije bilo jasno o čemu je reč, a onda se pročulo da je u pitanju elitna prostitucija i da su lepotice pružale seksualne usluge za novac.

Mihajlo Maksimović, prostitucija, Sanja Stanković, Mimi Oro

Alo!, Shutterstock, ilustracija

Foto: Alo!, Shutterstock, ilustracija

Kako navodi, Vujinovićeva i Morača se već neko vreme nalaze na Crnogorskom primorju, o čemu govore i fotografije sa njihovih Instagram profila, koji su baš juče ugašeni.

- One su obilazile sve popularne plaže i poznate lokale, fotografisale su se i pokazivale kako uživaju, a neretko su posećivale i jahte. Božana je u Srbiji poznata kao jedna od najtraženijih devojaka makroa Mihajla Maksimovića, koji se već izvesno vreme nalazi u pritvoru - tvrdi izvor i podseća da je Vujinovićeva zbog VIP prostitucije hapšena i 2014. godine, zajedno sa starletom Mimi Oro.

Da podsetimo, Kurir je prošlog meseca pisao o elitnoj prostituciji na primorju, a izvor je tada otkrio da je Božana omiljena prostitutka Crnogoraca i njihovih gostiju iz inostranstva. Tako je, između ostalog, sagovornik kazao i da je Božana ovog leta već napravila skandal na jednoj jahti.

Aleksandra Morača

printscreen

Aleksandra Morača, Foto: printscreen

- Klijent je angažovao Božanu i izvesnu Aleksandru, koja radi za drugog makroa. Čim je videla Aleksandru na jahti, Božana je nasrnula na nju, jer je sumnjala da je ova ranije nameštala policiji da je uhapse zbog prostitucije. Tuču dve žene prekinuli su klijenti, Turci, koji su ih obe, sa sve koferima, izbacili na obalu - prepričava sagovornik Kurira.

Model u spotu

SARADNJA SA MC STOJANOM

 Aleksandra Morača, prema sopstvenim tvrdnjama, godinama se bavi modelingom, a učestvovala je i u trci za mis Fešn TV. Osim toga, pojavila se i u spotu za najnoviju pesmu MC Stojana „100%“, a fotografijama sa snimanja pohvalila se na svom Instagram profilu.

Božana Vujinović

- rođena je 1993. u Banjaluci
- starleta i Plejbojeva zečica
- hapšena je 2014. zajedno sa Mimi Oro zbog prostitucije
- njeno ime policija je pronašla u katalogu makroa Maksimovića
- jedna od najplaćenijih prostitutki, na Sejšelima je nedavno zaradila 10.000 evra

BONUS VIDEO:

Insta provokator: Sanja Stanković saterana u ćošak, morala da otkrije istinu o katalogu!