Mira Škorić daje podršku novinarki
Nenad Vujanović
Mira Škorić

Alo!/ Nenad Vujanović

Foto: Alo!/ Nenad Vujanović

Reč je o biznismenu, političaru i nekadašnjem estradnom menadžeru Zoranu Bašanoviću. Dragana i Zoran bili su zajedno tokom devedesetih. U to vreme Bašanović je folk zvezdi bio ne samo dečko, već i menadžer. Nizali su uspehe, uživali u ljubavi, a onda su krajem prošlog veka stavili tačku i na poslovni i privatni odnos. Mirkovićeva je ubrzo upoznala Tonija, za kojeg se bez velike medijske pompe udala 2000. godine, a sa kojim danas ima kćerku Manuelu i sina Marka.

Dragana Mirković

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

Bašanović je u jednom intervjuu 2010. godine otkrio da nije ostao u kontaktu sa Draganom i priznao da su se jednom prilikom i tajno vjenčali.

Veliki šok za domaće medije bilo je pojavljivanje Škorićeve na Bašanovićevoj slavi 2014. godine. Ovim gestom Mira je pokazala da se pomirila sa bivšim dečkom, koji ju je, kako se šuškalo po estradnim krugovima, ostavio zbog Mirkovićeve.

Dragana Mirković

Instagram/printscreen

 Foto: Instagram/printscreen

Bašanović se pre sedam godina oženio lepom Novosađankom Bojanom sa kojom ima jednu kćerku. Ovaj par doživeo je veliku neprijatnost kada su 2013. godine uhapšeni u Floridi zbog sumnje da su počinili tešku krađu u jednom tržnom centru zajedno sa ostalim počiniteljima. Međutim, Bašanović je kasnije objasnio da je zapravo uhapšen, jer nije imao dokumenta. Nisam imao nijedan dokument što je u SAD ozbiljan prekršaj, pa sam priveden u policiju radi identifikacije, pod sumnjom da sam možda član pomenute grupe.

- Objašnjavao sam da sam turista i da sam dokumenta zaboravio u apartmanu, ali su bili dosledni u procedurama, pa su me ostavili u pritvoru sve dok narednog jutra moj prijatelj nije doneo dokumenta na uvid i položio kauciju – objasnio je Bašanović tada.

PROČITAJTE JOŠ: