Sinan Sakić
Foto: Youtube printscreen
Sinan Sakić

Foto: Youtube printscreen

 Foto: Foto: Youtube printscreen

 – Stalno mislim na njega. Bez obzira da li su situacije nezgodne ili ne. I danju i noću mislim na njega, stvarno mi mnogo nedostaje. I Đulkici isto. Danas smo svi setni – počela je Sabina.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sabina Sakić (@ssabinasakic) on Dec 3, 2019 at 2:10pm PST

Sabina se ovom prilikom osvrnula i na dramu sa Sinanovim sinom iz prvog braka Rašidom, kojeg je optužila da je podmetnuo požar u njihovoj kući u Loznici, gde ona trenutno boravi:

- Poternica je raspisana za njim, nije još uhapšen. Preko advokata me je kontaktirao, da mu prenesem stan. Moj i njegov advokat su kontaktu. Iskreno, koliko je štete ovde napravio… Velika je, stvarno. Od svih problema koje mi je zadao još se nisam oporavila. Smatram da i Sinan nema mira, dok se to sve ne reši. Kad je bio u bolnici nije hteo ni da ga vidi, rekao je to doktoru. Očekivao je on takvo nešto od Rašida, ali ja nisam. Sve on to zna i vidi - rekla je Sinanova udovica.

Sinan Sakić

Screenshoot Youtube

 Foto: Screenshoot Youtube

Govoreći dalje na porodične teme, dotakla se i hapšenje repera Stefana Đurića Raste, sa kojim se njen sin Alen druži.

- Žao mi je što je Rasta uhapšen. Vidite u kakvom smo mi problemu, kuća nam je zapaljena, toliko je tih nezgoda od Sinanove smrti… A Rasta koji doprinosi, radi u ovoj zemlji, fantastičan momak koji svima pomaže i sad, zbog trave neke… A toliko velikih kriminalaca ima da je to tužno! Za Alena je to bio veliki stres. Mi smo svi za to da se ta trava legalizuje, to je i lek. Da je neka ozbiljna droga pronađena kod njega, ja bih Alenu zabranila druženje sa njim. Razočarani smo. Marihuana nije prava droga, ona je pomogla nekim mojim starijim prijateljima kada su se lečili od raka i raznih drugih bolesti. Smatram da je to nešto što bi trebalo legalizovati, kao i u ostalim zemljama. Niko tad ne bi imao problema. Alen to ne konzumira, posebno decu otkako je dobio, možda nekad uzme dim ili dva. Znala bih da mi se sin koristi heroin! Nemam zamerku, brižan je otac, nije on iz tog filma uopšte - zaključila je Sabina Sakić.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sabina Sakić (@ssabinasakic) on May 19, 2019 at 10:19am PDT

Pročitajte još: