Dalibor Andonov Gru
Screenshot Instagram
Dalibor Andonov Gru

Screenshot Instagram

Dalibor Andonov Gru , Foto: Screenshot Instagram

U petak će se navršiti tužnih 40 dana otkako je tragično nastradao Dalibor Andonov Gru, a iako niko ne može da nadomesti gubitak tate i supruga, njegovoj porodici u pomoć su pritrčali reperovi prijatelji, među kojima su i poznati glumci i pevači.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, kako Kurir saznaje, Marko Đurovski odlučio je da pomogne udovici svog prijatelja, pa je na festivalu Fejk ver organizovao prodaju svojih majica, a sav novac dao je Danici, koja nema zaposlenje. Kako je jedino Gru zarađivao za života, njegova porodica susrela se sa novim životnim problemom - trenutno nemaju dovoljno prihoda.

Marko Đurovski

printscreen

Marko Đurovski, Foto: printscreen

Zato su ovaj prijateljski i humani gest odmah podržali i glumci Viktor Savić i Aleksandar Radojičić, koji su na svojim Instagram profilima objavili ovu vest.

Viktor Savić

Rajko Ristić/Alo!

Viktor Savić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- U čast našeg ambasadora, ikone hip-hopa, našeg brata Grua, sav prihod od majica koje danas kupite na festivalu ide njegovoj porodici - istakao je Viktor, a zatim i Aleksandar.

Inače, Gruova udovica, pre nego što se porodila, početkom dehiljaditih, bila je veoma uspešna manekenka, ali zbog udaje se odrekla inostrane karijere. Nakon porođaja sa starijim sinom Vukom povremeno je radila neke reklame, a jedno vreme bila je zaposlena i u jednoj turističkoj agenciji, da bi se posle rođenja drugog sina Relje potpuno posvetila porodici, dok je Gru bio zadužen za finansije. Kako ističe izvor Kurira, Danica je u ovom teškom trenutku prinuđena da što pre počne da radi.

PREPORUČUJEMO I:

- Kada je Dalibor poginuo, deca i Danicu su ostala bez ikakvih primanja. Prijatelji su samoinicijativno odlučili da im pomognu, pa su organizovali prodaju majica i novac dali Danici. Takođe, iako je sada još uvek u emotivno teškoj situaciji zbog Gruove smrti, Danica intenzivno traži posao jer mora da izdržava decu. Gruovi drugovi joj i u tome pomažu kako bi što pre mogla da ima stabilan izvor prihoda - otkriva izvor Kurira, dok je Đurovski bio nedostupan za komentar.

Dalibor Andnonov Gru

printscreen

Dalibor Andnonov Gru, Foto: printscreen

Inače, nije još poznato da li je reper uplaćivao penzijsko osiguranje i da li njegova deca imaju prava nakon očeve smrti da primaju penziju.

BONUS VIDEO:

Veselo na svadbi Prijinog bivšeg! Pevač izabrao glamuroznu tortu na četiri sprata!