Branka Nevistić
Printscreen
Branka Nevistić

Printscreen

Branka Nevistić, Foto: Printscreen

Voditeljka Branka Nevistić je nakon što se 2014. godine u Venecniji udala za biznismena Branislava Grujića, promenila prezime i povukla se iz javnosti.

Kamere i televizijsku popularnost zamenila je mirnim privatnim životom. Nema u planu da se vrati na male ekrane, iako se druži sa brojnim poznatim ličnostima.

Nerazdvojna je prijateljica sa Jovanom Joksimović, Lepom Brenom, Jelenom Tomašević, Marijom Tarlać, Melinom Džinović i mnogim drugim uspešnim ženama.

Pročitajte još:

 

Kako je sama rekla, zasitila se televizije, te više uživa u tome što sama može da isplanira svoj dan, kako će ga provesti i šta će raditi. Vlasnica je velikog broja skupocenih torbi, a uvek ih sa zadovoljstvom pokaže u javnosti.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

foto by ivana#ivanamalondon

A post shared by Branka Grujic (@corallo_verde) on Oct 7, 2018 at 5:19pm PDT

Branka je dugo bila zaštito lice emisije "Piramida" i po tome je postala poznata širokim narodnim masama. Potom je radila kao prezenter "Nacionalnog Dnevnika".

Bivša voditeljka nedavno je napunila 50. godina, a rođendansko slavlje upriličila je dva dana kasnije u jednom restoranu u blizini stana gde živi. Na intimnu proslavu Branka je pozvala bliske prijatelje sa kojima je slavila do ranih jutarnjih sati.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

ovo je bas bilo dobro devojke!

A post shared by Branka Grujic (@corallo_verde) on Nov 6, 2018 at 4:41am PST

Pre udaje za Grujića, Branka je bila u braku sa Momčilom Lavrnićem, sa kojim ima sina Luku. Lavrnić se kasnije oženio pevačicom Anom Stanić.

 

Komentari (4)

Wlad

14.11.2018 21:03

Ja mislio da se udala za nekog pekara, ili molera, kad ona otisla za biznismena,nije branka naivna ni malo!!!

Vuki

14.11.2018 21:44

I priča uvek ista, torbice, putovanja, i ostale površnosti..

Cici

15.11.2018 10:32

Očigledno joj taj čičica sa slike plaća sve te "torbice" i ostale gluposti...