Ivana Krunić
Printscreen/YouTube
Ivana Krunić

Screenshoot Youtube

Ivana Krunić, Foto: Screenshoot Youtube

Aktuelna učesnica "Zadruge 3" Ivana Krunić je godinama pre ulaska u rijaliti na sve načine pokušavala da skrene medijima pažnju na sebe, ali u tome nije uspevala.

Mlada pevačica se nabacivala emotivnom partneru Ane Bekute, Milutinu Mrkonjiću, te ga uznemiravala u više navrata pozivima i porukama, otkriva izvor blizak zadrugarki.

Ivana Krunić

Printscreen/YouTube

Ivana Krunić, Foto: Printscreen/YouTube

Bivšu pevačicu grupe Luna užasavala je anonimnost i nedovoljna prisutnost u domaćim medijima, pa je smislila plan kako da se progura u novinske naslove i pred TV kamere.

- Ivana je na sve načine pokušavala da se probije na estradnom nebu, pa kada joj talenat nije prokrčio put, podlegla je manje pristojnom metodu - priča dobro obavešteni izvor i otkriva detalje susreta koji je emitovan pre tri godine na malim ekranima:

Ivana Krunić

Printscreen/YouTube

Ivana Krunić, Foto: Printscreen/YouTube

- Pre tri godine Krunićeva je bila članica grupe Luna i u saradnji sa Anom Bekutom radila je na pesmi "Uspomene". Ivana je tom prilikom pokušala da privuče pažnju medija na sebe tako što je pred kamerama jedne popularne emisije optužila pevačicinog partnera Milutina Mrkonjića za nepristojno ponašanje. U dizanju frke nije uspela, ali nije ni odustala.

Rijaliti takmičarka pokušala je da zavede poznatog političara, ne misleći da njeni postupci mogu ugroziti njenu koleginicu Anu Bekutu.

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

Tviter / AnaBekuta1

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Foto: Tviter / AnaBekuta1

- Ivana je kao sumanuta zvala Mrku i pisala mu poruke. Zaboravila je na činjenicu da je baš nju za saradnju odabrala jedna od najvećih domaćih zvezda kao što je Bekuta, pa nije marila za rezultat svojih postupaka - priča izvor i dodaje da njeni postupci nisu uticali na vezu estradnog para:

- Poznato je da je Bekutina i Mrkonjićeva veza jedna od najjačih na estradi, pa ovi zli pokušaji nisu uticali na njih. Mrka nikada nije pričao Ani za Ivanine poruke i pozive, u to sam siguran, pošto pevačica tokom daljih susreta sa Krunićevom nije prema njoj imala negativni stav.

Ivana Krunić

Printscreen/YouTube

Ivana Krunić, Foto: Printscreen/YouTube

Krunićevu je posle određenog vremena počela da grize savest, pa je odustala od svojih jalovih pokušaja.

- Ivana se pokajala zbog pokušaja da ugrozi Bekutinu i Mrkinu vezu. Nikada više Milutinu nije poslala poruku niti ga pozvala, a sve tragove svojih pokušaja je uklonila - zaključuje sagovornik

Komentari (1)

mika

10.12.2019 13:16

A sada spala na jednoga Baneta Colaka Limenog.