Lepa Lukić i Boki 13
Jovan Ilić/Alo!
Lepa Lukić i Boki 13

Jovan Ilić/Alo!

Lepa Lukić i Boki 13, Foto: Jovan Ilić/Alo!

Iako su donedavno mnogi predstavnici domaće estrade negovali otvoreno blisko prijateljstvo sa Bokijem 13, mnogi od njih ga nisu ni spomenuli javno nakon što je objavljena vest o njegovom hapšenju.

Podsetimo, Bojan Jovanovski, kako glasi zabavljačevo pravo ime, već mesec dana je pod istragom zbog navodnog reketiranja, odnosno iznude novca u visini od osam miliona evra.

PROČITAJTE JOŠ:

Kao što je već poznato, između ostalih, i Lepa Lukić bila izuzetno bliska prijateljica, a danas je upravo ona jedna od retkih koja pristaje da nadugo i naširoko da govori o Makedoncu.

- Ja Bokija poznajem devet godina. Upoznala sam ga kad smo oboje učestvovali u rijalitiju "Veliki brat". Od tada se čujemo i viđamo ponekad. Bila sam na otvaranju njegove televizije u Makedoniji, a nekoliko puta mi je sredio i tezgu za Novu godinu. Poznajem ga kao veoma finog momka, mogu sve najbolje da kažem za njega. E, sad šta je to bilo i šta je on uradio da ga uhapse, to pojma nemam - izjavila je pevačica.

Bojan Jovanovski

Instagram

Bojan Jovanovski, Foto: Instagram

- Čujem da se neke pevačice plaše da on iz zatvora progovori, ja nemam pojma šta bi on rekao za njih. Veštački se diže tenzija. Iskreno, o njegovom hapšenju ne znam ništa, čujem iz medija i to je sve! - zaključila je Lepa.

Svi je znate kao Minu Lazarević, a ona se zapravo OVAKO ZOVE!

AUTOR: Alo.rs/A.K. DATUM I VREME: 20.08.2019. 07:00 Niko nije primetio šta piše na špici. Mina Lazarević, Foto: Alo!/Dejan Briza Na Javnom servisu Srbije nedavno je počela repriza "Porodičnog blaga", a zahvaljujući ovoj seriji svi ste zavoleli Čupku odnosno glumicu Minu Lazarević.

BONUS VIDEO:

Ostaćete u čudu kada čujete gde su poslednji put imale se*s Sanja i Matora, tek njihov fetiš! (18+)