Darko Lazić
Printscreen Instagram
Darko Lazić

printscreen

Darko Lazić, Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

"Branka je jedva preživela ovih mesec i po dana pakla. Svaki dan je strepela šta će biti sa njenim sinom, pa zbog toga ne želi da ga ostavi ni na sekundu. Dodaje mu hranu, vodu, udovoljava svakoj njegovoj želji, presvlači ga, pušta mu filmove, serije...", kaže izvor blizak porodici Lazić.

Kako prenosi pevačev prijatelj, Lazići su platili kako bi Branka mogla da ostane u Selters banji:

"Darko je smešten u dvokrevetnom apartmanu sa terasom. Da bi majka mogla da boravi sa njim u sobi, dnevno mora da plati 3.920 dinara i za taj novac dobija tri obroka. Nisu oni imali nikakvu protekciju, svako to može da plati. Lazići su procenili da je najbolje za Darka i njegov oporavak da stalno neko bude tu. Majka je, naravno odmah odlučila da to bude ona, posebno jer je njegova verenica Marina trudna i ne može da ga podiže, presvlači, niti toliko da se zamara", objašnjava izvor.

Darko Lazić, bolnica, Marina

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

"Darko je u suštini stidljiv, pogotovo kada je reč o nepoznatim ljudima. Njega je sramota da gnjavi osoblje, da im traži bilo šta, iako su oni tu da ugode pacijentima. Zato je za njega bolje što mu je majka tu, da može da je pita i traži šta god da mu treba. Kada mu je Branka rekla da će ostati sa njim, bio je na ivici suza. On se mnogo kaje što je nasekirao i Branku i ostatak porodice. Stalno o tome pričaju, on im se izvinjava, oni ga ljube i tako u krug."

Bez obzira na to što ne mogu da budu uz Darka, njegova verenica Marina, otac Milan i brat Dragan će ga redovno obilaziti.

"Bili su već juče. Donose mu hranu koju želi, pričaju sa njim. Svi su pozitivni i jedva čekaju da Darko stane na noge", zaključuje izvor.

Milan Lazić: Darko je jak na majku

Darka je juče u Institutu za rehabilitaciju posetio i otac Milan Lazić, koji je bio vidno raspoložen jer se stanje njegovog sina popravlja. On je istakao kako je poznati pevač veliki borac i da je jak na majku.

"Dobro se oporavlja, srećan sam zbog toga. Svakim danom je sve bolje. On je borac i jak je, ali ne na mene, već na majku. Kad stane na noge i bude mogao da ide kući, napravićemo veliko slavlje", poručio je Milan.

Komentari (7)

dele

01.12.2018 08:52

bravo majko cuvajte Sina nek vam sve bude dobro

lili

01.12.2018 08:52

Pa na tom slavlju da se napije..

Milija

01.12.2018 12:59

@lili - Nado,zini da ti kažu. TI očigledno voliš da zabadaš nos tamo gde ti nije mesto.Nepirmereno ponašanje

zora vukasinovic

01.12.2018 13:06

@lili - Nema veze pice samo cip da odradi svoje,da se ne sijeti belog pa udri jopet od ledinu.

nada

01.12.2018 09:28

Do juce su pricali da moraju prodati kucu a sada ovaj clanak ! Ko koga ovde folira ? Gde je dug zelenasima, gde su troskovi bolnice i sve operacije - ko to placa ? Socijalno ili ? Estrada ? Brena i Sasa ? A zasto ? Nije nista dzabe ! Naplatice oni to !!!!!!!!!!!

ivana

01.12.2018 10:47

@nada - Super komentar!!!!!!!To sami ja isto pomislila,izgleda da nisu toliko siromašni jer svi znamo koliko je Darko popularan kada su u pitanju bogate romske svadbe po Evropi,uzima najviše a nastupa ih je imao na stotina,verujem da je i umeduvremenu vraćao dug zelenašima jer od kojih para je u roku od dve ili tri godine mogao da sagradi onoliko veliku kuću u selo i da kupi u Beograd onako veliki i skupi stan!!!!!!!Imaju oni para,nisu oni tako siromašni kao što se piše u medijama!!!!!

ILDA

01.12.2018 12:56

@nada - Ovom posebnom mladiću želimo što brži ooravak u pravom smislu te reči. Zaslužuje svu sreću ovoga sveta jer je izvanredan,čovek, drug,prijatejji pevač.Ludimo, dosta"lenčarenja", ustaj više iz tog kreveta. Jedva čekamo da se latiš mikrofona i da razvališ svojm dubokim i emotivnm glasom Najbolji si medju najboljima.Ali, za sve nje potrebno vreme. Možeš ti to.Kad god imaš bolove, pevaj druže,što jače možeš,pesma je lek za dušu. Uvek sno verovali u tebe kao i sada