Kaja Ostojić
printscreen/instagram
Kaja Ostojić

printscreen/instagram

Kaja Ostojić, Foto: printscreen/instagram

Iz propalog braka sa Nikolom Dragojlovićem Katarina Ostojić ima ćerku Nikolinu, koju je rodila sa 19 godina. Nakon toga pevačica je još jednom neuspešno stala na ludi kamen, a sada uživa u trećem braku sa DJ-om Džuniorom Džekom. Iako su u srećnoj zajednici pet godina, Kaja tvrdi da ona i suprug ne razmišljaju o prinovi.

PROČITAJTE JOŠ:

Elena Karić

Screenshoot Prva

Elena Karić, Foto: Screenshoot Prva

 

- Najiskrenija da budem, ne želim da rodim drugo dete. Mislim da se te stvari rade do 30. godine, posle toga se žene teže odlučuju za to i s godinama je sve teže. Ne mogu da zamislim sebe pored još jedne male babe, nekako sam prerasla to. Sad me interesuju neke druge stvari - kaže Kaja i dodaje da je suprug u tome podržava:

- Moj muž nije neko ko insistira na tome, super nam je ovako. Imamo kucu i moje već veliko dete.

- Nikad nisam naučila da tverkujem dobro. To je bio jedan od dva momenta kad sam uspela to da uradim i onda smo ga ubacili u spot, inače nisam baš vična tome. Antitalenat sam za igranje. To sam definitivno potvrdila i zapečatila u šouu “Tvoje lice zvuči poznato”. Instruktori su imali ozbiljne muke sa mnom kad je igranje u pitanju. Tako da definitivno nisam igračica.

Svojim izgledom pevačica oduvek privlači ogromnu pažnju. Dok neki tvrde da joj je u tome pomogla plastična hirurgija, drugi smatraju da je na Kaji sve prirodno.

Katarina Ostojić Kaja

Screenshoot Instagram

Katarina Ostojić Kaja, Foto: Screenshoot Instagram

Ne dotiču me priče o prostituciji

Javnost poslednjih dana bruji o navodima da se mnoge pevačica bave prostitucijom, pogotovo nakon što je uhapšen makro Mihailo Maksimović krajem februara. Nakon toga u medijima su se pojavili inicijali pojedinih devojaka koje su umešane u prostituciju, a neki su u inicijalima K. O. prepoznali Kaju. Ona je sada odgovorila na te navode.

- Nemam komentar na takve stvari. Ne čitam takve stvari niti me one dotiču - izričita je Ostojićeva.

Katarina Radivojević Kaja

Instagram/kaya_ostojic

Katarina Radivojević Kaja, Foto: Instagram/kaya_ostojic