POSLALA SNAŽNU PORUKU DAMAMA Ana Bekuta oktriva zašto je birala najteži put, kao i šta je zastrašujuća stvar sa kojom se susrela! (FOTO/VIDEO)

Hrabra i odlučna

Ana Bekuta
Ana Bekuta, Foto: YouTube/printscreen

U godini u kojoj je, po svemu sudeći, od posebne važnosti okružiti se pozitivnim vibracijama, a negativan ostati tek na koronu, osmeh Ane Bekute (61) pokazao se kao odlično oruđe u takvim nastojanjima.

Nedavno je pevačica dobila i priznanje za izuzetan doprinos narodnoj muzici koje dolaze od strane Aninih kolega sa javne scene, pa je to izgleda potvrdilo da Ana Bekuta nije neko na koga su kolege ljubomorne, već imaju samo reči hvale. 

– Da je lošeg više nego dobrog, ne bih ni ostala u ovom poslu. Neki vas vole, neki ne, ali kvalitet svi cene i priznaju. Najzad, kao i u drugim vodama, neophodan je minimum esnafske solidarnosti. Negativne emocije više izjedaju one koji ih emituju nego one kojima su upućene.

BONUS VIDEO: 

Osvrnula se i na  rečenicu koju ističe prilikom svake objave na "Instagramu":  Sve sam stekla sama !

Kada čovek do svega što ima dođe sasvim sam, nekako zvuči da je to i najteži put.

– Kad si sam, preuzimaš kompletnu odgovornost na sebe. To je istovremeno i zastrašujuće i veličanstveno, zbog čega je, kad uprkos svemu opstaneš i uspeš, satisfakcija velika. Cena slobode je, naravno, visoka, ali je nikada ni za šta nisam i ne bih menjala.

Ana Bekuta se skoro oglasila i na svom Instagramu sa izjavom koja je mnoge zabrinula, a OVDE pogledajte o čemu se radi! 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi