Šaban Šaulić
Youtube/Vecernje novosti
Šaban Šaulić

Screenshoot Youtube

Šaban Šaulić, Foto: Screenshoot Youtube

No kako je njegova porodica još pre nekoliko godina prepoznala potencijal za ekranizaciju života kralja narodne muzike, takav poduhvat je odavno bio u planu.

PROČITAJTE JOŠ:

Goca veruje da je Šaban na putu

Tuga u domu porodice Šaulić ne prestaje, a najteže se bori Gordana, supruga pokojnog pevača, koja nikako da prihvati surovu činjenicu da njenog muža više nema. - Ona se ne miri sa činjenicom da Šabana više nema, ponekad priča da veruje da je Šaban na putu i da će doći svakog časa, te da će je nazvati telefonom, a kad prođe dejstvo tableta za smirenje, krivi sebe za njegovu smrt i govori da je trebalo da mu zabrani da otputuje u Nemačku - ispričao je nedavno bliski prijatelj porodice Šaulića za „Alo!“.

- Oni žele da se oduže Šabanu za sve što im je pružio u životu, pa će za dva meseca početi sa montiranjem materijala, zajedno sa celim timom koji je angažovan da radi na ovom projektu, jer ne žele da im nešto promakne - otkriva izvor „Alo!“ i dodaje:

Šaban Šaulić, porodica

Dejan Briza/Alo!

Šaban Šaulić, porodica, Foto: Dejan Briza/Alo!

Najbolniji trenutak za sve svakako će biti poslednja scena koju će publika imati priliku da vidi.

- Koliko znam, film će se završiti tako što će biti prikazane fotografije i video-materijal sa mesta saobraćajne nesreće u kojoj je Šaban izgubio život. To je svakako najbolniji trenutak za sve, ali tim koji radi na projektu smatra da taj deo nikako ne bi trebalo izbeći - tvrdi izvor „Alo!“.

 



Komentari (1)

Sanja

25.02.2019 10:23

Ovi Šaulići raznorazne ideje imaju. Važno je da se obrće.