Kristina Kija Kockar i Vuk Mob
E-Stock/Ivan Dobričić
Kristina Kija Kockar i Vuk Mob

E-Stock/Ivan Dobričić

Kristina Kija Kockar i Vuk Mob, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

I dok Kristina Kija Kockar na sve načine pokušava da ubedi sve oko sebe kako joj je reper Vuk Mob samo dobar prijatelj, čini se da to ipak nije tako!

Kristina Kija Kockar i Vuk Mob

E-Stock/Ivan Dobričić

Kristina Kija Kockar i Vuk Mob, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Paparaco "Alo!" uhvatio je par na jednoj ulcinjskoj plaži dok je uživao u suncu i moru, a onima koji su se zatekli blizu Kije i Vuka bilo je jasno da par vezuju emocije koje su jače od prijateljskih. 

Kristina Kija Kockar i Vuk Mob

E-Stock/Ivan Dobričić

Kristina Kija Kockar i Vuk Mob, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Pobednica rijalitija "Zadruga" i reper nisu se razdvajali čitavog dana, a u jednom trenutku Kija se našalila sa dečkom, pa je iskopala rupu na plaži i zatrpala ga peskom.

Vukova verenica Biljana: "Šta sam dočekala!"

Koliko je veza Kristine Kockar i Vuka Moba jaka, potvrđuje i nedavna izjava njegove verenice Biljane Savić, vlasnice diskoteke u Austriji, za jedan nedeljnik: - Činjenica je da smo Vuk i ja raskinuli veridbu, a da li je on sa Kijom, najbolje je da njega pitate. Ona mi je bila slatka u "Zadruzi", a Vuk mi je rekao kako bi bilo super da je pozove da mu bude u nekom spotu, a ja sam mu rekla: "Zašto spot kad može i duet?" A sada sam ovo dočekala...

 - Vuk celo leto provodi na Crnogorskom primorju jer tamo ima porodičnu kuću, u kojoj je ugostio i novu devojku Kristinu. Već nekoliko dana obilaze najlepše plaže na jadranskoj obali, ali baza im je u Ulcinju, jer tu Vuk ima kuću, u kojoj je smeštena i Kija - kaže za "Alo!" izvor dobro upućen u Kijinu i Vukovu vezu i dodaje:

- Otkako je Kristina došla u Crnu Goru, njih dvoje se ne razdvajaju, baš kako što se nisu razdvajali ni kada su bili u Srbiji. Svima je već tada bilo jasno da između njih postoji hemija, a sada se više i ne trude da je sakriju. Na početku veze, dok su bili u Srbiji, Kija je išla na svaki Vukov nastup, pa joj nije bilo teško ni da ga prati do Šapca. Veče pre nego što je Vuk otišao na more, provodili su se na jednom poznatom prestoničkom splavu, a tada je već mnogima bilo jasno da je između njih počela ozbiljna priča.

Kristina Kija Kockar i Vuk Mob

E-Stock/Ivan Dobričić

Kristina Kija Kockar, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Odmah posle prvog nastupa sa "Ministarkama", Kristina je otišla u Crnu Goru da se vidi sa Vukom. Tamo su već nekoliko dana i ne razdvajaju se - zajedno se kupaju, sunčaju, ručaju, pa čak zajedno odlaze i do toaleta. Kristina u ponedeljak ima zakazan nastup u Budvi sa "Ministarkama", a ako sve bude teklo po planu, Vuk će biti sa njom - kaže naš izvor.

Komentari (8)

Kija

29.07.2018 08:37

Na slikama se ništa ne vidi, nikakav fizički kontakt.Ja se sa svojim drugovima opušteno družim pa niko ne misli da smo u vezi.

Esad

29.07.2018 08:43

Menjaju gumice.

cica

29.07.2018 10:02

Ovoj zeni su svi muskarci koji su bili pomenuti da su bili u vezi sa njom prijatelji?! Izgleda da joj jedino Sloba nije bio “prijatelj”, nego samo muuuz!

nada

29.07.2018 10:05

Sta je dusebriznici ? Pa neka rade sta hoce - slobodni su !

Zmija

29.07.2018 10:25

A sad' joj ne smeta sto je ovaj bio zauzet? Ta verenica ne kuka "on je moj veeereeeniiiik!",pa se valjda ne priznaje. Ovaj Vuk je buzdovan,pa ce taman zmija moci da mu bude cobancica.

friend

29.07.2018 13:33

@Zmija - Kako si zla i maliciozna, @zmijo! Raskinuo je sa devojkom pre nego što je Kiju uopšte i upoznao. To svi znaju iz njihove okoline. Ne znam zašto i šta sad Bilja priča ali i ona odlično zna šta je izmedju njih bilo i kad i zašto su raskinuli. Izmedju njega i Kije nema ništa više od druženja ali postoje simpatije sa njegove strane. Tako da videćemo šta će biti. Vuk je ok dečko i dobar prijatelj, to svi koji ga poznaju mogu da potvrde. A vi koji pojma nemate ništa, bolje se ne prosipajte sa lažima.

ZVONCICA

29.07.2018 11:41

laka roba...zena je sva lazna,lazna supruga,lazna pevaljka...sva je fuj.

Marko

29.07.2018 14:37

Ali, moze li neko da mi objasni, mozda najpre ovaj sto je pisao tekst, sta to oni rade na moru, odnosno po cemu je jasno da par vezuju emocije koje su jače od prijateljskih i da je izmedju njih pocela ozbiljna prica. Ja stvarno ne vidim nista, mozda sam izgubio vid.