Ksenija Pajčin
printscreen
Ksenija Pajčin

printscreen

Foto: printscreen

Danas je održan je pomen tragično preminule pevačice na kom su prisustvovali samo njena majka i poznati imitator Goran Stojičević Karamela, inače njen veliki prijatelj.

Ksenija je rođena u Beogradu 1977. godine. Tokom srednjoškolskih dana počela je da se bavi plesom, a karijeru plesačice započela je kao deo plesne grupe pevačice Dragane Mirković i sastava "Beat Street"

Njen talenat ubrzo je uočio frontmen grupe "Duck", Damir Radoičić Dača, sa kojim je snimila pesmu "Dačo, volim te" i na taj način započela svoju muzičku karijeru i stekla veliku popularnost. U to vreme, ona je bila u vezi sa sinom slavnog košarkaša Moke Slavnića, Zvezdanom, koji je pre nekoliko godina uhapšen zbog učešća u pljački sa ozloglašenom bandom "Pink panter". Za njega je Ksenija izjavila da je bio njena najveća ljubav, a sve što dolazi nakon toga je istorija.

Kada je započela vezu sa Filipom Kapisodom 2008. godine, najveću podršku pružili su joj prijatelji Bane Dević i Goran Stojićević Karamela. Veza Filipa i Ksenije bila je veoma burna i trajala je do proleća 2009. kada je on postao učesnik jednog rijaliti programa. Oni su kasnije pomirili, a početkom 2010. godine doživeli su saobraćajnu nezgodu na putu do njene vikendice. Tada se mnogo spekulisalo da je to zapravo bio prvi Filipov pokušaj da oboje usmrti. Na kraju, 16. marta 2010. godine on je oduzeo njen život, a potom i svoj. Njihova besmrtna tela zatekla je Ksenijina majka Ljubica, u stanu na Voždovcu.

Na dan sahrane, u trenutku kada je beli kovčeg spuštan u zemlju, sa Ksenijinog groba uz zvuke Bolera poletela je bela golubica, a taj prizor je šokirao prisutne na pogrebu. Mnogi su tada pričali da je to bio znak da je jedna od najlepših devojaka na javnoj sceni Srbije zauvek otišla, ali isto tako da nikad neće biti zaboravljena.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: